torsdag 3. mars 2016

Rullestein fliser

Ekte svart rullestein som gir deg nye og spennende muligheter for badet ditt. Blir levert på 30xark og finnes også i andre farger. Bruk av lyse rullestein sammen med lyse beige eller grå fliser vil det gi et eksklusivt og rolig helhetsinntrykk, men allikevel med et spennende . Naturstein,elvestein limt på nett.


Farge:white,black,rose Mål:30x30cm.

Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder. Leveres i offwhite,beige og sort. Vi lurer på om vi skal ha rullestein på gulvet inne i dusjen. Du tenker på fliser med rullestein ja - eller løse rullestein ? Jeg skal pusse opp bad for første gang. Har aldri lagt fliser før.


Norges største utvalg av lagerførte fliser. Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser.

Jeg valgte derfor rullestein i dusjen og under badekaret. I tillegg ville jeg ha det mørkt og lunt. De grå flisene på gulvet er 60×6 mens flisene i dusjen er 60×30. Foto: Produsenten Foto: Fired Earth . Fliser : Rullestein fra Fired Earth. Mosaikk strand- rullestein.


Passer både til gulv og vegg. På gulvet deres sekskantede keramiske fliser fra serien Extro. Fossefall, rullestein og fliser med trepanel. Naturtrenden har inntatt baderommet. Mange sverger til tradisjonelle lyse veggfliser, men stadig flere tør å ta mer spenstige flisevalg.


Etterligninger av stein, marmor og betong er . De nederste flisene skal legges i vindfanget og i gangen ved. Hva med fliser lett å vaske eller støvsuge. Engevik Byggsenter – alt i hage og utemiljø. Her finner du blant annet naturstein, skiferfliser, utebelysning, hagemiljø, eksperthjelp og tips og ideer, m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg