mandag 4. mai 2015

Hageslange stativ

Sammenlign pris på hageslange. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Hjem › Fritid › Hageredskap Bufret Lignende Vannkanner, slanger, munnstykker og mye mer. Hva med egenproduserte, solmodne tomater og bugnende blomsterbed? Ta vare på avlingene dine og nyt dem .

Kellen Garden fleksibel hageslange. Her finner du våre aktuelle tilbud. Fleksibel, UV-bestandig og ekstra solid hageslange tilpasset for å tåle høyt vanntrykk og tøft klima. Hageslange , ekspanderende.


Med denne vannslangen slipper du problemer og knuter. Den ekspanderer til tre ganger egen lengde når den fylles med vann og . For å holde hagen grønn og fin trenger du skikkelig vanningsutstyr, det finner du hos Byggmakker. Hos MAXBO finner du et utvalg av hageslanger i ulike typer og lengder.

Kjøp vannslange på nett eller i butikk. Integrert veggslange og oppbevaring av tilbehør, sprøytepistol, stativ. Hvorfor krangle med en stor floke av hageslangen hver gang du skal vanne, når du bare kan rulle hele stasen inn i en boks?


Her er de beste triksene for å unngå krøll på hageslangen. Det smarteset er selvsagt å kjøpe seg en slangevogn eller stativ. Hozelock Utvidbar hageslange Sup. Hull i hageslangen reparer du enkelt med et skjøtestykke.


Her får du oppskriften og noen gode vedlikeholdsråd som gir hageslanger et godt og langt liv. Frittstående stativ med håndtak og sveiv . Perfekt i hagen, på hytta og i båten! Ekspanderende hageslange 2meterrn.


Bilde av Varmelampe på stativ justerbar halogen. Plastsprinkler formet som en blekksprut, som spruter vann i alle retninger. Kobles sammen med hageslangen. Nikon D3- SB9- 55mm Pentax 1:- En haug av batterier - Random stativ.


Det er praktisk å ha noe å snurre opp hageslangen på, men hvorfor har disse stativene så grelle farger? Jeg liker at ting matcher, at de passer .

Stativet er laget av behandlet plast for å tåle sol og holde lenger. Mulighet for å koble til hageslange. Dessuten kan du vanne hagen din med den eksklusive hageslangen , transportere sand.


Et stilig stativ med fine funksjoner – naturligvis i høyeste kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg