mandag 11. mai 2015

Krok for gipsvegg

Krok for gipsvegg , stk. Opphengskrok for gipsvegg. KROK FOR GIPSVEGG , STK. Deretter kan du skru i en krok eller annet for å holde det som skal opp på.


GUIDE: Slik bruker du spiker, skruer, gipsanker og kroker for å sikre at bildene blir hengende på gipsveggen ! CASTOR GIPS HOOK MS 4STK.

Smart og enkel løsning når du skal henge opp bilder og lignende på en gipsvegg. Castor opphengskrok for gipsvegger. Det kan være noe herk å få hengt opp ting på gipsveggene , men det finnes råd. Smart-Fix krok i stål for gipsvegger.


Skruer og spiker henger dårlig i gips. Hvis bildene er svørt lette, så fungerer det greit nok med en liten stift, evt krok med lim. Velg den riktige pluggen til gipsveggen når du skal henge opp tunge ting.


Slå inn stiften(e) gjennom kroken med en hammer.

Monteres raskt og enkelt med noen lette hammerslag direkte i veggen. Til lette og enkle oppheng som bilder, pyntegjenstander etc. X- krok med eller stifter. Hadde vært enklere om det var en krok i enden liksom.


IKEA - FIXA, 116-delers bildekroksett, Den fleksible bildekroken har kroker på ulike. Bildekroker til tre- og gipsvegger , . Når det gjelder plugger så er regelen at alt som er blir utsatt for bevegelse, slik som knagger, kroker og holdere må monteres med en . I dag har de fleste hjem gipsvegger , og flere sliter med å henge opp. For litt tyngre bilder fungerer burde du skru inn kroker i gipsveggen. Skal henge opp kg tungt speil på gipsvegg, noen som har erfaring. Gips har spredt seg som en farsott i de tusen hjem.


Bildeopphengssystemet kan monteres på veggen eller på taket. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Enkel og rask feste i gipsvegg. Overflatebehandling: Messing. For montering mot tre, trefiberplate eller gipsvegg.


Passende krok for lettere detaljer. Opp hengskrok for gipsvegg.

Biltema Bil, MC, Båt, Friti Hjem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilpleie,. HENGER TRYGT: Et bilde med en tung ramme henger godt i gipsveggen med gipsankeret lettfix. Her er det i tillegg brukt en krok med.


Det finnes en rekke leverandører av opphengs materiell beregnet for gipsplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg