torsdag 4. juni 2015

Mobilholder bil magnet

Kompakt og praktisk universalholder med magnetfeste. Det medfølger to tynne metallplater. Den ene festes på baksiden av . Det er forbudt å taste og surfe på mobilen mens du kjører bil. Du kan enten bruke en magnet , eller en topunkts klype.


Kjøp mobilholdere, fester og stativer til din mobil.

Uansett hva slags løsning du er ute etter finner du det du trenger her. Magnetisk bilholder som du fester i ventilasjonsgitteret. Mobilholder som holder mobilen trygt på plass. PURO UNI MAGNET BIL LUFTVENTIL HOLDER SO. Fest smarttelefonen i en holder i bilen og naviger sikkert.


Telefonholder iDeal Magnet Car Holder passer til alle mobiltelefoner. Xqisit Magnet Air Vent Mount Xqisit Magnet Air Vent Mount er en utrolig diskret mobilholder som festes rett i lufteventilen i bilen din. Den sitter sikkert og stødig .

Universal mobilholder til bilen med magnet. UNIVERSAL MOBILHOLDER MAGNET Magnet feste og kraftig sugekopp som klistrer seg til de fleste underlag. Passer alle mobiltelefoner. Enkel og genial magnetholder som kan plasseres nesten hvor som helst i bilen. For å feste telefonen til holderen settes først magneten på magnetholderen.


Ved hjelp av denne mobilholderen med sterk sugefunksjon sitter telefonen trygt og stabilt. Med kraftig magnet (trygg å bruke), en slitesterk metallkropp og ripebestandige matter. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader.


Filter: magnet bilholder. Svensk-laget, glatt, diskret og enkel mobilholder til viften. Huawei magnetsett for bil. Holderen har en magnet og med inkluderende magnetplate som festes bak på telefonen holder den godt på . Den har sittet på hvitt underlag derfor hvit under. Køb holder eller mount til din mobiltelefon hos Elgiganten.


Sæt mobiltelefonen sikkert fast i bilen eller få mulighed for at holde bedre fast på den med en . Køb en universal mobilholder til bil , til landets bedste priser på vores netbutik. Der medfølger to tynde metalplader, én der fastgøres på bagsiden af .

Roterende mobilholder med magnet. Liten universal roterende mobilholder med magnet for bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg