mandag 8. juni 2015

Sugekopper til å løfte glass

Hos oss finner du praktiske og stabile vakuumløftere med sugekopper samt glassløftere. Dette er et rimelig og pålitelig redskap for trygge løft. Glassløftingsverktøy som består av to store sugekopper (Ø1mm hver) og kan brukes til å løfte opptil kg tunge ting.


Hos oss kan du leie blant annet innløftevogner, pallegafler, eller håndholdt utstyr som f. Sugekopper gir store muligheter innen løfteteknikk.

Egner seg til produkter som papp, glass og metallplater. Løftehåndtak for plater med glatt overflate som glass , metall, plast, trelaminat og blankpolert. Med to sugekopper av gummi og spaker for å styre funksjonen. Spesialdesignet for løft av glass og vindu. De kan i tillegg leveres i . Ergonomisk grep som muliggjør ethånds- løft.


Løftekapasitet ved rene og glatte . Med vakuumpumpe og vakuumindikator.

Hei, Hva heter ett sånt håndtak med sugekopper som man bruker til å løfte glassruter og andre flate ting med? Og hvor får jeg kjøpt eller leid et . Våre sugekopper fra Würth er egnet for horisontale løft av vinduer og glass. Kontakt oss ved behov for leie!


Gummitetningen på sugekoppen kan skiftes ut raskt og enkelt (uten lim). Den selvkjørende liften med elektrisk løftearm og elektriske utstrekning av. Endelig – en glassløfter som forbedrer effektiviteten og imøtekommer de stadig. Winlet 6kan enkelt løfte , transportere og montere elementer på opptil 6kg, helt.


En dobbeltsidig sugekopp som fester seg lett til glatte overflater. Se vennene dine ha vanskeligheter med å løfte noe så enkelt som et glass ! Løfter inntil 1kg pr stk og har tre sugekopper med diameter 1mm. Byttet nylig et fastkarm vindu med trekarm og to-lags glass som var. All-rounder med dobbel vakuum for løfting av sandwich og glass opptil 4kg.


Produsent og leverandør av vakuum komponenter, sugeplater, sugekopper , . Hodet glassholder , sugekopper med håndtak for steinflytting og løfting. Sugepute brukes hovedsakelig til å løfte glassplaten , mange kunder brukte dem til å . Pris: Logg inn for å se pris.

Nytt produkt for å imøtekomme utendørs håndtering av glass i forskjellige. GlasLift 500-4: Kan enkelt tilpasses for å løfte andre materialer. Et stort utvalg av sugekopper gjør det mulig å løfte materialer som: . Brenner seg inn i glasset og skader glassoverflaten.


For å løfte glass benyttes løfteutstyr med sugekopper som festes til glassoverflaten. Kraftig RAM Mount sugekopp som fester til din kajakk, båt eller endog til bil. Samme prinsipp som glassmester bruker for å løfte glass. Passer til bruk både i salt- .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg