fredag 5. juni 2015

Svømmekurs for muslimske kvinner

Målgruppe: Kvinner over år som ikke kan svømme, eller som kan svømme litt. Passer også for kvinner som er utrygge i vann. Mange innvandrerkvinner har bakgrunn fra land der svømmeopplæring ikke tas på alvor, sier Fozia Hussain som nå søker kvinner som vil lære . Vi tilbyr nybegynnerkurs i svømming for voksne kvinner.


Kurset har kun kvinnelige instruktører. Bassenget ligger i underetasje uten innsyn.

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner , barn og menn. Nå er påmeldingen til høstens kurs åpnet. Mange kvinner med innvandrerbakgrunn kan ikke svømme. LIN arrangerer svømmekurs på innvandrerkvinner. Her kan man prøve seg i vannet, bli kjent . Så mitt spørsmål til dere muslimske kvinner og menn er hva synes dere om det var et svømmehal, som både er inne og ute i sola men med fullt . Jeg har i ettertid innsett at det ble galt å tilrettelegge for muslimske kvinner Christin Guldahl Madsen (V).


Alle kvinner og jenter er hjertelige velkommen! De muslimske kvinnene vi har i badet har ofte vanlige løse klær på seg,.

Særlig blant innvandrerkvinner er det blitt populært med svømmekurs , sier tyrkiske Zehra Güllü. Det er ikke bare for en muslimsk kvinne å gå i svømmehallen. PÅ SVØMMEKURS : Nuru Mahal (46) hjelper Deepak (33) med å flyte i vannet på.


Ni kvinner fra India, Kurdistan, Etiopia, Irak og Somalia prøver hardt å holde kroppen. Les også: Her lærer muslimske barn å svømme. For at disse kvinnene skal få mulighet til å lære å svømme, må altså. Dette tilbudet gjelder bare for kvinner år og eldre. QdPXcY3HxPK-dh1_AG0U3gz6GX3sQbaNbeymojI.


Svømmehallen blir stengt av slik at . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Hver lørdag møter kvinner opp for å jobbe mot det samme målet, nemlig å. Moss frivilligsentral arrangerer svømmekurs for innvandrerkvinner ,. Her er det både kristne og muslimer , og damene blir som barn igjen i . Muslimske kvinner og menn. Langhusrypene (aktivitetsgruppe for kvinner ). Ingen av mine muslimske venninner bader ute blant menn, men de går . Svømming for muslimske kvinner i oslo – livelib.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg