torsdag 5. november 2015

Tredemølle bedrift

Tredemølle til private og bedrifter. En tredemølle er et godt verktøy for å komme i god form på kort tid. Vi leverer en rekke ulike tredemøller fra kjente merkevarer . Det finnes tre typer tredemøller.


Alle er beregnet for sine bruksområder.

Vi vil her gi en kort veiledning for typene og deres bruksområder. Våre tredemøller finnes i hele verden på treningssentre, toppidrettsanlegg, idrettslag, treningsrom og trimrom på hotell, bedrifter og av kvalitetsbevisste . I vår butikk i Lier, mellom Drammen og Oslo, kan du teste tredemøller , crosstrainere og andre treningsapparater vi har i vår nettbutikk. Spirit CT8er en profesjonell tredemølle med meget kraftig stålramme som er beregnet på bruk på trimrom i bedrifter , hoteller, idretthaller eller hjemme hos . Abilica har alt innen treningsutstyr til hjemmetrening eller til bedrifters trimrom.


Høy kvalitet og god service. Se vårt store utvalg av treningsutstyr!

Løping på tredemøller MYRUN fra Technogym er nå enda mer motiverende sammen med Zwift-løpeplattform. Du kan oppleve virtuelle miljøer, ruter og kart og . Forma Jog er den perfekte tredemøllen for deg som liker å løpe fort. Displayet er plassert slik at det . SPORTline Neblin er en genial tredemølle for eldre og bevegelses hemmede. Den har kraftige sidestøtter og feste stropp som sikrer god balanse. Gjør ditt treningssenter lønnsomt med apparater av høy kvalitet.


TRM 8er toppmodellen for kommersielle anlegg, kjent for sin ytelse og holdbarhet. Profesjonell tredemølle for bedrift , hotell eller mindre treningssenter. Med sin kraftfulle motor, robuste konstruksjon og store løpebane er Bora et utmerket valg.


Ny trend: Gå på tredemølle foran datamaskinen. Men når du driver egen bedrift , har du ikke råd til å være sykmeldt, sier Svein Arne Sørgård. Kvalitetsutstyr for trimrom hjemme og i bedrift.


Gymtool kurvet tredemølle. Perfekt for hjemmetrening eller trimrom i bedrift. Så laster du ned appen Run on Earth hvis du skal bruke tredemølle ,.

Ultraløper Gjermund Sørstad fra Lier smadret både norsk og nordisk rekord da han løp ikke mindre enn 2kilometer på et døgn. I dette tilfellet har bedriften selv investert i tredemølla. Hos Nav har mølla så langt ikke vært godkjent som et hjelpemiddel, noe både Grande og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg