torsdag 10. mars 2016

Hytte sisterne

Kan benyttes som samletank eller cisterne. Her finner du våre populære vanntanker (egnet for komplette vannopplegg inne i hytta ), vannkanner og beholdere, og norskproduserte . Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Sisterne 3liter stående.


Norskproduserte sisterner som kan komme godt med på hytta ! Laget i robust rotasjonsplast.

Det finnes mange veier til innlagt vann på hytta , og her får du presentert. Alt innen hytte og fritid segmentet. Avgasspakke for vannvarmer - Vannvarmere - Vannsystemer - Hytte. Vi leverer produkter til hyttemarked og fritid.


Varmtvann på hytta uten innlagt vann! Dunkene vil forsynes med regnvann (takrenn og ned i hytta ). Dersom en ser i sisterne med takvann, så ser det ganske guffent ut. Planlegger bad i ett tilbygg på en hytte uten strøm.

Biotablett for rens av vanntank, cisterne og septik Boksen inneholder tabletter, nok til rens av en. FOR HYTTER OG FRITIDSBOLIGER. Vannsisterne, eller vanntank, er en praktisk løsning for vannforsyning på hytta.


Har hytta strøm, finnes det smarte løsninger for fjernstyring av varme og. Dessverre er ikke alle – og spesielt eldre hytter – dimensjonert for å tåle. Denne norskproduserte vannsisternen er like godt egnet for innendørs som utendørs bruk. Vegghengte toaletter med innebygde sisterner er blitt populære.


Unngå krisehåndtering i påska, kjør og sjekk hytta nå. Med unntak av den obligatoriske utluftningen av både hytte , sengetøy. Har du cisterne , bør du benytte anledningen når den er tom, og vaske . Vesentlig økning av utslipp. Eier du bolighus, hytte , turistvirksomhet eller lignende som ikke er tilknyttet (eller kan tilknyttes) offentlig avløpsanlegg, må du søke kommunen om tillatelse til å . Det er varmt og kaldt vann i hytta.


Hytte har strøm og dusjkabinett med sisterne og el-pumpe. Her er et knippe hytter fra finn. Dette bildet er fra en hytte i Middagslia hvor taket er måkt.


CoaX vannvarmere er Ideelle for alle typer Hytter , Fritidshus, Anneks, Minikjøkken osv. Også der hvor det benyttes store eller mindre sisterner.

En stor vanntank til bruk i hytter der man har dårlig tilgang på ferskvann. Enkelt vedlikehold med stor inspeksjonsluke. Fordi mange ikke oppdager skadene på hytta før de drar på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg