mandag 7. mars 2016

Montere spylepumpe båt

Jeg vurdere å kjøpe en salt vanns spylepumpe som jeg skal bruke på. Trenger pumpe som skal monteres under vannlinja på eget inntak. Beneteau 75 spylepumpe montering innlegg 6. Spylepumpe - innlegg 17.


Flere resultater fra baatplassen. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Hvilken spylepumpe er det beste kjøpet for ettermonterting? Modellen gjorde absolutt jobben, men fungerer best når båten ligger stille. Whale Portable Pump Kit (t.h) krever ikke montering og fungerer bra. Det vi tenkte på da vi monterte slangen fra pumpa til ankerbrønnen foran, er at . Bronsekropp, rustfri aksel, Neoprenimpeller montert som standard for. Jeg har tidligere skrevet om spylepumpe på dekk.


Selve pumpen blir montert under dekk med slangekoblinger ut på dekk, det blir . Var en tur på båten i går og gjorde litt arbeid. Fikk strekt opp vannslanger, montert spylepumpe , felt inn uttak for spyleslange og koblet alt ferdig .

Ikke selvsugende, og må derfor monteres lavere enn vannstand. Jabsco spylepumpe Par-Max bar 24V Kompakt membranpumpe med kraftig spyletrykk. Leveres med forfilter, justebar spylepistol og slange på . Det er også viktig å merke av vannlinjen inne i båten før montering.


SPYLEPUMPE : Neste pumpe som skal installeres er den elektriske spylepumpen. Par-max - spylepumpe uten slange. Velkommen til Fannessen Marine AS. Bestill gjerne fra vår nettbutikk,vi leverer over hele landet.


Vurderer å montere dekkspylepumpe i båten for lettere å kunne. Min far kjøpte ein slik spylepumpe som han skal bruke på Arvoren, men har . Bronse impellerpumpe for montering direkte på motor. Pumper spesielt egnet for bruk på båtverksteder. Lense og spylepumper med elektromagnetisk kobling er fra Johnsen. DEKK Det er montert en brukt kran av typen HIAB 12 men båten er . Flott laterne tilpasset Øien båter.


Pumpen er ikke selvsugende dvs at den monteres lavere enn. Båten har et allsidig og lettdrevet skrog, som gir deg knop med en hk, eller over 40. Båten er selvlensende, og med spylepumpe (tilvalg) montert så er . BÅTEN Båten er en Jeanneau Sun Oddyssey 40 byggenummer 3.

Det ble derfor montert en spylepumpe for å avhjelpe rengjøringen av anker og . Ny utvendig styring og montert spyle pumpe til spyling av dekk! Til dere andre som ønsker noe gjort på din båt , ring da vel! Båten er godkjent til dagens gjeldende krav for registrert fiskebåt.


Slå gjerne på trådet for en trivelig båtprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg