fredag 11. mars 2016

Varmtvannsvaskere

Her får du en oversikt over våre høytrykksvaskere - varmtvannsvaskere. Har tenkt å kjøpe meg en varmtvannsvasker til å ha i fjøset, og som også skal brukes noe ute på traktor og redskap. Varmtvannsvasker innlegg 20. Flere resultater fra gardsdrift.


RBr0l,ow:98pt:gardsdrift.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. IPC Foma er nordisk hovedkontor og distribusjonssentral for IPC Foma rengjøringsprodukter. I Italia, en av Europas ledende industrinasjoner der . SH TRUCK er den ideelle utendørs stasjonære høytrykksvaskeren for bruk i lastebilnæringen, bilflåter eller f or rengjøring av dyretransportbiler nær slakterier. Vurderer å kjøpe meg en varmtvannsvasker, men vet ikke om . Begge maskinene er utrustet med en kraftig IPC stempelpumpe med krumtapp . Kompakt 3-fas varmtvannsvasker med høy ytelse og avansert utstyr ideell for håndverkere, bedriftseiere eller rengjøringsbedrifter.


Kaldt- og varmtvannsvaskere fra Nilfisk ALTO.

Vi tilbyr både stasjonære og mobile kaldt- og varmtvannsvaskere. OK Dette nettstedet anvender informasjonskapsler (cookies) Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og . VARMTVANNSVASKER NEPTUNE FAX NILFISK-ALTO. Leveres som kaldt- eller varmtvannsvasker. Foma varmtvannsvasker høytrykksvasker. MH 4M FA har høy yteevne, stor brukervennlighet, lavt støynivå og . En kompakt varmtvannsvasker i en innovativ og stående design- perfekt til bilverksteder, håndtverkere og landbruk.


Robust design og noen av de funksjoner . Ny kompakt varmtvannsvasker fra Kärcher. Vanntemperaturen justeres mellom °C og 1°C, alt etter behov. Vi er i dag etablert med egne lagre i Kris. Mange varmtvannsvaskere brukes som faste installasjoner, men transporteres også ofte over ujevne og skitne overflater, samt på ramper og i trapper. Vær rustet til å gå løs på de mest krevende rengjøringsoppgavene med . Nilfisk varmtvannsvaskere har god ergonomi, lang levetid og høy rengjøringsytelse.


Comet KF EXTRA Premium varmtvannsvasker er en solid maskin for den profesjonelle bruker. Maskinen er utrustet med en kraftig IPC stempelpumpe . En mobil og kompakt enfaset varmtvannsvasker.

Enkel og funksjonell design gjør høytrykkspyleren lett å håndtere. En varmtvannsvasker kan altså erstatte en større kaldtvannsvasker i mange sammenhenger. Hos Proffia kan du velge mellom IPC Foma som er markedsleder i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg