onsdag 9. mars 2016

Ventilrist motorrom

Passer til de fleste båter. Ventilrister til motorrom. Topp kvalitet med et moderne design. Deksel til ventilrist i syrefast stål. Strøm AS leverer ventiler for motorrom - høyde 1mm.


For bruk av brannslukningsapparat inn til motorrom.

Ser o Vetuskatalongen at de har ventilrister som det står krevet kor mange hk den passer til. Produser i hvit abs plast. Legg til dine favoritter . A for utlufting av motorrom. Kan monteres uten kopp også! Vanntett i henhold til IP66.


VENTILRIST - RUSTFRITT STÅL AISI 316. For motorrom , bilge, toalett og byssen. For mer teknisk informasjon se vår Industrikatalog på .

Lengde: 384mm Bredde: 91mm Dybde under flens: 10mm. Nettbåt leverer ventilrister til motorrom og . Galvanisert ventilrist med ramme. Med netting som hindrer løv og dyr fra å. VERITAS godkjent for montering utenfor motorrom.


Stjerneventil til ventilrist i syrefast stål. Meget pen ventilrist i Top Line-serien. Fjærnet proppen i hullet inntil låsen( i motorrommet ). Oljesugestrømper: Fjerner olje i motorrom og kjølsvin, legg den rundt lensepumpen og kun vann blir lenset: Kapasitet 2kg kr 98. Plast klaff ventil tilpasset x ventilrister. Dersom man lagrer produkter som . Løser opp olje, fett og smuss i motorrom og kjølsvin.


Livbøye livbøyelys livredning lommelykt led luftinntak motorrom lukeholder. I de fleste nye båtene sitter det en ventilasjonsvifte i motorrommet , som konstant suger luft ut av . Robust og kompakt vifte til ventilasjon av motorrom på båter. Bonpet Slokkeampull motorrom og bysse.


For å teste en PCV ventil, rist den frem og tilbake med hendene. Sørg for at motoren er helt avkjølt før du arbeider inne i motorrommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg