onsdag 5. april 2017

Sommerpunsj

Ha alle ingrediensene i en stor punsj bolle med en stor isblokk i. Dekorer med frukter fra sesongen. Straks er sommer, sol, varme og ferie her. En god anledning til å arrangere store selskaper byr seg sikkert flere ganger i løpet av . Nå er de norske jordbærene kommet.

Er det egentlig noe som smaker mer sommer? Har du planer om å samle noen venner til en hagefest i løpet av sommeren. Da vil en frisk og god sommerpunsj som velkomstdrink sette god . Skal ha noen venner over neste helg og vil gjerne lage en punsj eller en form for coctail.


Har lett litt på nett men finner ikke noen spennende . Trenger en dødsgod punsj oppskrift! Velkomstdrink til mange innlegg 27.

Flere resultater fra forum. Lag den perfekte sommerpunsjen! Bufret Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er studentenes.


Jeg tviholder på sommeren litt til. Det har vært nokså solrike og varme dager her i Vestfold i det siste så vi har kost oss med en fruktig og . Siden det er sommer og siden siden min heter punch synes jeg det er på sin plass å legge ut en oppskrift på deilig sommerpunsj. Dette er en enkel oppskrift på velkomstdrink som er lett å lage og som de fleste liker. Du trenger en stor bolle, eller stor vase som . Og det er tid for å eksperimentere med forfriskende oppskrifter. Bare spør Lysverkets kjøkkensjef, Christopher Haatuft.


Her er oppskriften på en skikkelig herlig sommerpunsj for ca. Sommer og salat hører sammen. Dette trenger du: flaske tørr hvitvin flasker sitronbrus (cl) ½. Deilig sommerpunch til sommerens bryllup og fester!


Endelig festsesong med bryllup, spontane grillkvelder og hagefester.

Mange gjester innebærer mange . Fantastisk og farlig sommerpunj. Mynteblader Lime Friske jordbær. Bacardi Sprite Isbiter MMMMMM! Oppskrift på en forfriskende og sommerlig drink med lime, mynte og søte jordbær du kan servere til dine gjester. Fordel dem i drinkglass, ha i et par ts sukker og mynteblader.


Mos det sammen med en skje eller baksiden av en sleiv. Til årets fest har vi laget en sommerpunsj som velkomstdrink til gjestene. Tilbehøret består blant annet av ramsløksaioli, svigermors .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg