torsdag 6. april 2017

Takrenner og nedløp

Takrennesystem for avrenning og nedløp fra skrå tak. Systemet består av takrenne med oppheng og tappstykke, og nedløpsrør med rørklammer, bend . En dårlig takrenne som lekker eller er tett, kan forårsake store skader. Det er gøy å bygge når du har de rette og beste materialene til hus eller hytte.


Isola AS NEDLØPSRØR STÅL HVIT 159.

All produksjon foregår med moderne maskiner i våre egne . Varmekabler er svært velegnet til å sikre snø- og isfrie takrenner og nedløp. De forhindrer dannelse av snø- og isklumper som kan være. Regn- og smeltevann må ha hele og u skad de takrenner og nedløp , og vannet må ledes bort fra . Før i tiden ble takrennene for det meste levert i sink, hvor blikkenslageren selv produserte takrennnene i én-meters lengder og . Is og istapper faller ned fra tak hver eneste vinter.


Frostsikring av takrenner og nedløp er derfor et spørsmål om sik- kerhet i forhold til personer som opphol-.

Nedløp i rund utførelse med et komplett program av detaljer samt et stort. Derfor er Plannja sine takrenner produsert i kvalitetssterk, varmforsinket stål. Unngå skader på personer og eiendom med våre systemer for frostsikring av takrenner og nedløp.


Les mer om vårt intelligente og energieffektive system. Snø og is som kan rase ned og skade personer eller eiendom på offentlig ste skal uten ubegrunnet forsinkelse fjernes fra tak, takrenner og lignende . Fagarbeiderne i DP Kobber- og Blikkenslager har lang og god erfaring med takrenner og nedløpsarbeid. Enten det gjelder renovasjon eller nybygg, kan vi . Is i takrenner og nedløp som er til fare for folk - Flatt tak og vannskader forårsaket av tette sluk eller is rundt sluk - Snøsmelteanlegg som er dyrt . Antall takrennekroker og nedløpsrør. Hei Må jeg bytte takrenner og nedløp når jeg skal bytte takstein.


Selvbegrensende varmekabler er bygd opp med et temperaturavhengig motstandselement mellom to parallelle kobberledere. Når SBG-varmekabelen kobl. Det er ikke lite mengder nedbør et tak må ta unna her til lands. Da er det viktig å ha takrenner og nedløp som tåler de påkjenningene dette medfører.


Hvis nedløpsrørene fra takrennene fylles av løv, blir de tette og demmer opp regnvann.

Hus, hage og oppussing: Ja, i disse vintertider er det vel ikke til å unngå at det blir litt is i takrenner og nedløp. Vi fører takrenner og nedløp fra både Lindab og Grøvik som er markedsledende på. Hos MAXBO finner du takrenner som tåler store belastninger over tid.


Kjøp takrenne på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg