onsdag 2. august 2017

Monteringsanvisning vannlås

SKRU PÅ AVLØPET Skru vannlåsen på gjengestussen under vasken. Som for Smartline for øvrig er det lagt vekt på utseende, enkel montering , god kapasitet og enkelt vedlikehold. Her er produktoversikt for produktene til Purus.


Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, . Du har nice to have og du har need to have.

Vannlås er en need to have. Enkel hvit vannlås i plast, eller stilig design vannlås i krom. Monteringsanvisning for JOTIs faste. Generasjon = Hvit sentrisk vannlås (TYR) henger i slukpotten. Leveres standard med uttagbar vannlås RAN i rustfritt stål.


Beskyttelseslokk og monteringsanvisning. Vieser spesial vannlås for servant .

Flate, jevne overflater er viktig for en god montering. Nå kan du koble vannlåsen til servanten i samsvar med. Important for full warranty!


Se mer om vårt vattenlås här: Se mer om våre vannlås her: our siphon . Plassering av kjølebatteri. Kjølebatteriet monteres etter aggregatet til tilluftskanalen. Certified in accordance to EN . Kapasitet for hjørnesluk og renne med og uten vannlås.


FOR KREVENDE DESIGN OG MILJØER. Elegant montering av glassmosaikk eller epoxygulv mot gulvsluket. Jeg rengjorde en vannlås i helgen, og den var bare å skru i løse.


Hvis du ikke har installert . Vårt universalsluk har fått en ny vannlås som gjør at kapasiteten til sluket. PILI Cutter er et verktøy for kutting av rør ved montering av PILI sluk i betonggulv. HEXALINE – Gode råd og monteringsanvisning.


Drenering i polymerbetong med loddrett utløp.

Har montert gjenomføringene før utsett men så gjenstår resterende da. Trenger jeg noe annen vann lås en det som er på en slik svanehals . Husk ved skifte av vannlås i kjøkkenbenk: 9.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg