fredag 9. mars 2018

Bobil toalett

Vi selger toaletter fra Fiamma, Thetfor Dometic og SeaLand. Perfekt til camping, båt, bobil og caravan. Toaletter er avgjørende for din komfort på veien. Men med så mange teknologier og funksjoner å velge mellom, kan det å velge det perfekte toalettet for bobilen.


Skru på lokk og sett kassetten på plass igjen.

Husk å låse… det er desverre enkelte som låner kassetter når de ikke gidder å tømme sin egen skit. Max Fritid tilbyr blant annet populære toaletter fra Thetford og Dometic. Utstyr til camping og bobil - vi har det.


Hvordan tømme bobilens do? Nye bobilbrukere lurer ofte på hvordan og hvor man tømmer bobil do. Skilt for egnet tømmested for bobil toalett.


Her finner du et oversiktlig register over tømmestasjoner i Norge.

Alle er kontrollert og verifisert så langt det er mulig. Kommunene er pålagt å etablere minst en . Denne bobilen har fått bad og toalett plassert slik nordmenn vil ha det. Dette er en bobil produsenten regner med vil være en sterk konkurrent i . Tømming av toalettet er vel den minst delikate detaljen ved bobil -tilværelsen. Men hvorfor er det bare menn som gjør møkkajobben?


Campingtoalett, stort utvalg av Porta Potti og andre. Stort utvalg, lave priser og rask levering. I Norge har vi nå ca 5tømmestasjoner for kjemiske toalett. Bobil -turistene blir desperate og tømmer septiktanken, enten i grøfta eller i. De har slike mobile toalett og spør om de kan få tømme det rett i . Glem alt styr med septikktank i båten.


Dårlig lukt fra slanger, septikktank og doen og ikke minst, du slipper å tømme . Like ved inngangen til Fosslia Fjellhall, avkjørsel fra Fv. Mange har erfart at håndtering av toaletter i bobiler og karavaner kan være en stor utfordring, i alle fall hvis man har et kassett- toalett som skal tømmes. Ser vi bort fra de minste, har alle bobiler toalettrom, men hvor mye det.

I dag er bortimot alle bobiler og caravans utstyrt med toalettet Porta .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg