onsdag 18. juli 2018

Tom gjærlås

Skjedde meg en gang og, brygga og reiste bort, kom hjem til tom vannlås. Tror faktisk jeg glemte å ha oppi vann. Starsan i gjærlåsen bobler over og tørker inn 31. Flere resultater fra forum.


Plopper det ikke i gjærlåsen ? Sjekk om du har væske i gjærlåsen.

En gjærlås er en konstruksjon som benyttes ved framstilling av vin eller øl eller i andre sammenhenger der gjærende væske skal isoleres fra omgivelsene. Bufret Delbar gjærlås med fordeler fremfor den vanlige. S-formet gjærlås som passer til de fleste gjæringskar. Gummipakning til gjærlås.


Egnet for gjeræringsbøtter i størrelsesorden 1-l. Brukerveiledning på Engelsk finner du her. Måler aktiviteten i gjæringstanken ved arin. Gjærlås til Speidel Stor (uten propp).

Hvilken funksjon har egentlig gjærlåsen ? Bortesett fra å lage vakkre lyder. Og skal jeg gjøre noe med den, annet enn å . Satte sats i europrisdunk med europrisgjærlås. Fylte vann opp til begge merkene i gjærlåsen , og festet på et kullfilter. En pakke for kommende bryggere.


Gi en kommentar i kassen om du ønsker at vi skal bore . Beskytter mot fluer, oksidasjon og forurensning. Undersøk om kork og gjærlås er helt tett. Vinen skal nå ristes tom for kullsyre.


Hjem Om oss Kontakt oss Logg på. Du finner både gjæringskar, gjærlås , korker og korkpåsetter på . Cylindrical model of excellent quality. Recommended for larger barrels.


Plaato er en avansert digital gjærlås som kontinuerlig måler og analyserer CO2- strømmen fra brygget. Samtidig konverteres dette til. Pass på å etterfylle vatn i gjerlåsen om den går tom ! Gjæringskar – Stor plastbøtte med hull i lokket til gjærlås.

Til slutt tilsetter man gjæren i vørteren og rister den lett inn, før man setter på lokket med gjærlås. Hell væsken (totalt L) over på en ballong og sett på gjærlås. Kontroller at vinen er tom for kullsyre ved å holde over åpningen i dunken og riste den godt. Den ble stående å boble i gjærlåsen i litt over en uke på grader. Svenskene er i ferd med å gå tom for registreringsnumre.


Så det meste av denne teksten har jeg stjålet fra Tom Young,. Du trenger et ølsett, et gjæringsfat, gjærlås , flasker, korker og korkpåsetter. Du kan også leie utstyret en langhelg (tors. tom. man.) for kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg