tirsdag 28. august 2018

Avfukter kjeller

Løs problemet med en avfukter og få et friskere inneklima. Om du har en kjeller kjenner du nok også til den typiske kjellerlukten, som kommer av fuktproblemer . En kjeller med fuktproblemer blir ny med en F-DRY Rotor- avfukter. Fjerner fuktigheten, og dermed også grunnlaget for lukt og muggsopp.


Luftavfukter i kjeller og kjellerstue.

Kjeller og kjellerstue er stedene der de fleste trenger en luftavfukter. Her er det ofte mye fuktighet som kommer inn gjennom . Har kjøpt inn avfukter men er litt usikker hvordan jeg skal bruke denne riktig! Skal en avfukter brukes permanent, eller skal den bare få ned fukt . Håper noen kan gi gode råd og dele erfaringer om avfuktere. Har overtatt et hus fra 20- tallet, med kjeller på ca 50m hvor luftfuktigheten er høy . Har du problemer med luftfuktighet i hjemmet ditt eller direkte fuktighet, så kan en avfukter være en god løsning på problemet.


En luftavfukter trekker fuktighet ut av luften, og kan være en løsning for å få bukt med fuktig luft.

Ifølge den svenske Energimyndigheten kan en . Den andre måten kjelleren kan bli fuktig på, er ved dårlig drenering som gjør at vann trenger inn gjennom grunnmur og gulv. Ved å avfukte kjelleren holdes en . Tidligere eier har brukt avfukter i kjeller og anbefalte dette sommerstid da det ble kondens når han hadde lufteluker åpne og det kom varm . Noen som kan anbefale en god avfukter ? Erfaringer med luftavfuktere? Tjenester Bufret Avfukting av kjeller , bygg og garasje.


Avfukteren produserer tørr luft ved å trekke fuktighet ut av luften i rommet, fuktigheten transporteres ut av bygget via en. Mange som har kjeller har opplevd kjellerlukt og fuktighet. Her finner du en rask innføring om mulige årsaker og om avfuktere. DSer en pålitelig avfukter med lav støynivå og god . Med vår avfukter får du en helt ny kjeller på 1-2-3! Raskt, enkelt og effektivt!


Vi rigget en kjeller med luftfuktere og varmeovner. Med en luftavfukter får du hjelp til å holde luftfuktigheten på riktig nivå. I bomiljø, bo kjeller og loft – avfukteren reduserer risikoen for fukt- og råteskader og gir et.

Meaco DD8L Standard - Nå over 100. Dette er avfukteren alle snakker om! NÅ med eget strømbesparende program!


En eller flere avfuktere kan bidra til riktig luftfuktighet slik at du får et godt inneklima. Når du skal velge avfukter er det viktig å ta hensyn til. Hvis kjelleren er fuktig, finnes det ulike løsninger.


Den største Torrbollen vil være tilstrekkelig alene som luftavfukter i en kjeller. Pattex scorer svært høyt på at den er langt penere enn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg