mandag 9. september 2019

Punsj med vodka og frukt

Dette er en alkoholsvak drink og dermed perfekt å dra igang festlighetene med. Ikke er den for søt heller siden likørene friskes opp av syrlig fruktsaft. Jeg har tre liter vodka som utgangspunkt, er det noen som kan hjelpe meg med resten? Siden jeg har fått så mange henvendelser angående punch , har valgt å legge ut det lille.


Legg i frukt og tilsett til slutt iskald champagne.

Trenger en dødsgod punsj oppskrift! Flere resultater fra forum. Skal bruke hel vodka flaske, punsjen skal være frisk, det skal være mye punsj ! Frisk frukt er da mye bedre enn fruktcoctail og annen hermetikk.


Du kan også ha i andre typer frukt i bollen, men min erfaring er at mye synker til bunnen, ser grøtete . Noe punsj -aktig duger også, kan gjerne være med frukt , bare det er. Vodka , sitronbrus, tropisk juice, appelsinbåter og biter av vannmelon.

Enkel velkomstdrink innlegg 20. Oppskrift god og lett punsj ? Lag en punsj med masse frukt og bær - perfekt om sommeren! Punsj er jeg veldig glad i og det er enkelt å lage og servere til mange. Bland sammen fruktcoctail , appelsin og ananas i en passende bolle.


Denne velkomstdrinken er laget som en sangria eller punsj , som vanligvis vanligvis. Sangria lages vanligvis av vin, en slant sprit og det man har av frukt , den blir gjerne. I stedet for cognac, kan man bruke vodka eller rom. Da vil en frisk og god sommerpunsj som velkomstdrink sette god stemning og dine venner føle seg velkommen.


Som beskrevet tidligere kan du servere flere frukter til punsjen. En god bolle punsj som velkomstdrink passer perfekt mens man mingler og venter på maten. Punsj kan være alt - fra champagnebaserte forfriskelser til vodka med julebrus. Oslo er Charter-Svein i ferd med å legge siste hånd på verket, nemlig frukten. Ferske frukter og egen kreativitet.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Hiv på med like mengder vodka og akevitt, litt mindre roses lime .

Man må ta et valg når det kommer til å velge en velkomstdrink. Noen ganger vil man få stemningen rask i gang - og en stiv en kan være nok til å . Navnet refererer til antallet ingredienser i den originale oppskriften: vann, vin, frukt , sitronsaft og krydder. Arak, svart te, lime eller bitter appelsinjuice og sukker.


Fruity Vodka Party Punch is the perfect cocktail recipe for a party! This drink is full of lemonade and fruit punch , rum, and vodka and is the . Sammen med masse is og god vodka har du derfor alt som skal til. Mango Dream er en fruktpunsj som virkelig er en drøm av en drink. Drinken har en fruktig, sursøt smak. Det har blitt populært å tilsette ulike frukter og bær i allerede godt.


Sprite eller 7-Up og selvfølgelig masse isbiter. Velkomstdrink med vodka og lime - Ingredienserfl. Lime juice 1-pressede sitroner 1-flasker bitter lemon (33L) liter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg