mandag 9. november 2015

Badekar fra megaflis

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Badekar finnes i utallige former og utførelser. Enten man vil ha et frittstående badekar med rette linjer, eller et buet hjørnekar med bobler, vil valgmulighetene . De bestemte seg for å handle på Megaflis i Åsane, men lørdagens handletur ble alt annet enn hyggelig. De har nå levert tilbake varene, . Problemet med et slikt badekar er av det er forferdelig dyrt.


Skal få bad i annen etg, og ser derfor på toalett,badekar etc. Har dere noen erfaring fra megeflis? Er det for godt til å være sant? Teng Tools Kampanje-dager!


Sjekk priser på badekar frontpanel laufen. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp badekar frontpanel laufen billig i nettbutikkene. Priser Celeste glass foliert (12).


Nyt et avslappende bad selv om du ikke har badekar ! I badebaljen for voksne er det plass til behagelige bad. Du sitter godt og får vann over de ellers så kalde .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg