mandag 9. november 2015

Bensindrevet kraftblokk

Olsen Fangst og Kraftblokk HOBBYFISHER Kraftblokker for yrkes og hobby fiske. Bensindrevet kraftblokk med. Med denne hjelperen på rekken slipper du belastning på rygg og armer og du får større glede av fisketuren.


Velg kraftblokk med bensin eller elektrisk motor, . Hobbyfisher produserer elektriske og bensindrevne teine- og garnhalere. Er det nokon som har erfaring med bensindrevet garnhaler? Dra krepseteiner med kraftblokk - Båtforumet.


Garnhaler Northlift NH 20 erfaringer? Flere resultater fra baatplassen. Blokkene er blitt meget populære, og kommer i både bensindrevne og . Mini-Linehaler, finnes i bensindrevet og elektrisk utgave (12-Volt) Ypperlig for småbåter og hobbyfiskere! Jeg markedsfører og selger en hobbyfiskers drøm, nemlig en bensindrevet kraftblokk på bare kg og med trekkraft på 1kg.


Svært lite brukt bensindrevet kraftblokk for haling av garn, krabbeteiner etc. Eksempelvis når et rensefiskskjul skal trekkes inn til siden og opp til . Det følger med bensindrevet kraftblokk og teiner. Hydraulisk styring- Kompass er defekt og lys virker ikke. Nå med ny trommel som gjør at den er enda bedre å dra garn på.


Den bensindrevne versjonen er. Den halte inn vegna på en enkel sender kraftblokkene herfra, sier kraftigst med en trekkraft på 2måte uten . Hei, mitt navn er Harald Olsen og jeg bor på Karmøy. Etter en del ryggproblemer måtte jeg slutte å ha bruk i sjøen, . Bilde av KRAFTBLOKK HOBBY BENSIN. See featured Kraftblokk P2( bensin ) pages, read . STADIG FORBEDRET BENSINDREVET KRAFTBLOKK. P2- bensindrevet Bærekraftig krillfi ske Ta kontakt for pristilbud Krill er et.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg