tirsdag 3. november 2015

Biotank jets

Se våre ulike toalettmodeller i porselen, lavt vannforbruk (fra ca 5l per spyl), oppsamlingstanker, Biotank og tilbehør. Specialtillverkad biotank för effektiv kompostering. Tanken är frostisolerad och kan även hålla rätt temperatur med hjälp av en värmekabel.


Vakuumtoalett i enkelt, stilrent design. Toalettet har dysespyling uten innvendig kant, noe som gjør det svært lett å holde rent. Pakkeløsningene våre er konstruert for å brukes i små sanitærsystemer, som i hytter og hjem. Detta är en isolerad komposteringstank, som även. JETS vakuumtoalett til biotank er løsningen for den som vil ordne alt selv.


Jets vakuumtoalett har et . I og med at kloakken blir finmalt, har komposteringsprosessen fått god starthjelp. En biotank komposterer vel ikke og da må det vel være en drittjobb i. Det er drevet av en kombinert. Du kan også bruke biotank som komposterer kloakken og tømmes manuelt, dersom du . Plassering er vist i vedlagt kart.


Nærare utgreiing av tiltaket er gjeve i søknadsskjema med vedlegg. Vi har ikke innlagt vann i hytta. Er da installasjonen søknadspliktig til kommunen ? BIOtank eller til et avløpsnett. Innvendig i hytten finner man gulver med pløyd furuplank, furupanel på vegger og i tak . Porsgrund Seven D trykknapp krom reservedel.


The corporation, located at Harei Norway, . Attached to a closed tank, biotank , combustion system or municipal sewer. Du kan välja sluten tank, biotank (för kompostering) eller förbränning som . LillehammerLagt 23:Thursday d. Lufting fra bio-tank skjer via rørgate til ønsket plassering. Den er en miljøvennlig løsning som er. Avløpsvannets mengde og sammensetning.


Nå bygger folk store, fine hytter og ønsker alle fasiliteter, også selv om det ikke er gravd for ledninger, sier Håvard Veddegjerde i Jets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg