onsdag 7. mars 2018

Murplugg biltema

Elforsinket skrue med plugg av nylon for massive materialer. For betong, tegl, lettbetong m. Plugg med mothaker reduserer risikoen for rotasjon. Legg til i innkjøpslisten.


Se alle relaterte produkter . SPIKERPLUGG 8X120MM STK.

For gipsplater, betong, tegl, lettbetong m. Beregnet for bruk innendørs. Biltema har mye nyttig innimellom alt skrotet. Festemateriell har jeg kjøpt en del av til tilbygget mitt. Har du vegg, tak eller gulv som ikke er i tre?


Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes. For rask og enkel montering uten plugg i betong og tegl, innendørs. Skrue til bruk direkte i trematerialer eller med plugg.


Jeg har benyttet plugg på 8xfra ikea med skrue ca 55mm inn i veggen til tunge hyller.

Lengden på skruen tilpasses . Vi snakker vel om noen få, grunne hull til murplugger ? Hvis murpluggen først er blitt løs, kan du selvfølgelig forsøke deg på noen av de klassiske løsningene, som en større skrue eller et par fyrstikker . Kurante skruer og plugger fra biltema , men med de må du også borre hull til å tre . Ved stor belastning bruk gipsanker. Mangler: biltema Mollyplugger: djevelens verk? YTzI0u8Cjg Bufret Lignende 23. Så om eg lagar hull i flisene på badet, må eg stappe inn fugemasse før plugg til skru.


Leca plugger biltema teflon behandling av bil. Relevans, Nyhet, A-Ö, Pris, Betyg. OK, så det er kanskje bedre å satse på én plugg på hver side da, en åtte hull. Bruk gjerne en plugg i hvert hjørne på plata, det gjør heller ikke noe om du spanderer et.


Vår murplugg , Letti PL- er en plastplugg tilpasset Lettiklammer for bruk på mur eller pusset Leca. Ekspress spiker har mye av det samme bruksområdet som spikerplugg. Jeg vil tippe at det rundt regnet gikk med ca 1murplugger , som hver var 6-cm. Alternativt en passende plast murplugg.


En bedre metode er å grave ut alt som. Er å få kjøpt på biltema. Murplugg kan benyttes til lette og middels tunge fester i betong eller mur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg