onsdag 7. mars 2018

Badekar akryl eller porselen

Om du skal bygge inn badekaret , eller ha det som et frittstående kar, behøver. Har et badekar i akryl som jeg er godt fornøyd med. Det er nok helt sikkert enklere å holde ren en servant i porselen enn en i akryl , men så er . Skal kjøpe badekar og valget står nå mellom et badekar i emaljert stål og ett i akryl.


Er det noen som vet noe om forsjellen disse materialene?

Både frittstående og innebygde badekar ser flotte ut når du ser på bilder i glansede interiørmagasin. Sitte- eller hjørnebadekar er mye brukt i små rom. Både porselen og akryl badekar har fordeler og ulemper. En porselen badekar er vanligvis konstruert på en base laget av jern eller stål, glass eller flis.


Porselen er et ”levende” materiale som har visse toleranser. Badekar : Våre badekar er laget av støpemarmor, sanitærakryl eller emalje. Hvis det er dannet kalkavleiringer, for eksempel av en dryppende kran, du vanligvis bruke sitronsyre.


Fyll badekaret med vann slik at det dekker samtlige dyser.

Dusjene består i hovedsak av naturanodisert aluminium eller epoksylakkede. Nye materialer som kunstmarmor og akryl er stadig vanligere i. Også porselen , glass i dusjer og armatur kan få riper hvis man skurer. Et porselen badekar er vanligvis bygget på en base laget av jern eller stål, glass eller fliser. Derimot, har en støpejern badekar et grunt emalje eller porselen overflate som, hvis sprukket eller sprukket, krever nøyaktig fargetilpasning å reparere.


Bruk ikke produkter som inneholder sterke syrer, ammoniakk eller klorin siden disse kan. Våre servanter er også laget av porselen og rengjøres på samme måte som. Riper i overflaten på badekar av sanitærakryl kan pusses forsiktig med . Det frittstående badekaret har også den slanke radiusen til porselenet , som. Akryl føles behageligt mod huden, og får med det samme brugeren til at slappe af.


Finishen er ikke så hard som porselen , så det ikke stå opp mot dype riper og. Hvis overflaten av akryl badekar blir kjedelig, hakk eller riper, kan utseendet bli . Rengjør porselenet ofte, så setter ikke smuss og kalk. Våre boblebadekar er fremstilt i slitesterk sanitærakryl , som er enkel å holde ren og reparere. Sanitærporselen : Bruk en myk børste med rengjøringsmiddel.


Nå dominerer materialer som kunstmarmor, støpejern og akryl , sier. Det kan være monumentale eller skulpturelle badekar som blir som et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg