fredag 2. mars 2018

Flytebrygge plast

Rotodock systemet er altså en type flytebrygger i plast som er oppbygd av elementer. Det er rett og slett et modulært system som man bygger sammen til en. Flytebrygger og flytekaier. NOFI har i nært samarbeid med kunder fått frem et flytekaikonsept i PE- plast. Kaiene tilpasses kundens behov og.


NOFI har lang erfaring med produksjon og utvikling av flytebrygger i alle.

PE-plater (polyetylen plast ). Vår populære flytebrygge med flyteelement av PE-rør kan nå leveres også med dekke av PE- plast i form av rister. Dette gir en flytebrygge som er evigvarende. Trekonstruksjonen er skrudd fast med . Rotasjonsstøpt Sunnydock er flytebrygger laget av høytetthets rotasjonsstøpt Polyethylene. Den er designet for å passe inn i de fleste flyteprosjekter, spesielt i. Det er vi som leverer Bulia Plast flytebrygger for selvbygging. Enkel og solid konstruksjon.


Lang leveti og solid konstruksjon gjør at flytebryggene krever lite.

Lette vedlikeholdsfrie brygger i plast og aluminium. Imp 2xmed standard bredde 5m. Alle produktene er rotasjonsstøpte, er svært solide og har . Tåler tung last, og er meget holdbar.


Plastsveis leverer solide understell samt komplette flytebrygger. For å få optimal styrke dreier vi . Vi leverer flytebrygger av alle størrelser fra Ø315mm til Ø6rør. Bare rør som er sveiset endelokk og . Basert på behov knyttet til flytebrygge er jeg kommet til at PE rørbasert brygge er tingen.


Kan en pålebrygge erstattes med en flytebrygge ? L- utforming for å skjerme båter. Selve brygga består av plast ytere, strålramme. Produksjon og salg av flyteelementer og flytebrygger , reparasjon av PE-produkter, tegning og bygging av.


Lasse Willumsen (41) var akkurat ferdig med sin master i akvakultur med torsk på timeplanen, da kapitalstrømmen inn i Codfarmers AS tørket . Sommerbutikken AS selger brygger i standardstørrelser og på bestilling etter mål. Svensk produksjon av høy kvalitet. Denne uken ble en ny flytebrygge i aluminium og plast satt ut på Landfalltjern.


Vi forhandler Versadock flytebrygge systemer!

Versadock er modulbaserte flytebrygger med et unikt design og høy kvalitet. Pongtongene er i plast og fylt med . Prosjektering av flytebrygge og landgang. Utførelse og montering flytebrygge.


Leverandøroversikt, side 1. Plast fra flytebrygger finner skjærgårdstjenesten ofte i strandsonen. Spesialtilpasset flytebrygge , Strøno. Kongensvoll Plast har utviklet en flytebrygge som tåler å stå for en støyt, og gir deg og båten din en solid .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg