søndag 6. mars 2016

Agurk i vann

Sommerens beste tørsteslukker er uten tvil vann. Mange nøyer seg ikke med vanlig vann. Sitron, agurk og rosmarin gir et vann med kraftig smak. BIDRAR TIL AT DU FÅR I DEG NOK VÆSKE: Én agurk består av cirka prosent vann.


Det tilsvarer cirka to glass vann.

Sjekk hvordan du får i deg vann uten å drikke vann. He he, teit spørsmål, men det jeg lurer på er om dere har agurkskivene oppi vannet og lar det stå eller smaker det best når agurken har kommet . Nå har vi bikket nyttår, og det finnes fortsatt rester av entusiasmen som et helt nytt år genererer. I det nye året skulle det trenes, leves sunt, spares og rett og slett . Ifølge Henrik Svee har agurken en lignende effekt på tomater. Visste du for eksempel at agurk inneholder like mye vann som havet?


Trodde du agurk bare var til for å spises? Og i motsetning til kaffe som er vanndrivende, gir agurken kroppen din ekstra vann i .

Bland sammen vann , eddik, sukker, salt og pepper. Skjær agurk med ostehøvel og legg skivene i laken. Kok opp kremfløte til sandefjordsmøret, og la fløten koke. Snackagurk er en mindre og søtere agurk , og bruksområdet er akkurat som.


Grønnsaken er tilnærmet fri for kalorier, inneholder vann og kan dyrkes i . Det er viktig å få i seg nok væske, men vann kan være litt kjedelig på smak. Den er rik på vann og antioksidanter. Den bidrar til å forhindre sykdom, magebetennelse, . Få tips og oppskrift på juice av agurk , melon og mynte. Omtrent 9 av innholdet i en agurk er vann. Dette tilsvarer vanninnholdet i vanlig sjøvann!


Forskjellen er at sjøvann for det meste består av . Du har sikkert blitt fortalt en eller annen gang i livet at agurker kun inneholder vann ? Det stemmer faktisk ikke helt! Noen fortalte meg at det er mer vann. Agurker er faktisk mye bedre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg