fredag 4. mars 2016

Baderom trend 2017

Vårens fineste trender til badet. Fra den helt enkle og nordiske stilen til det litt maskuline 70-tallet. Skap et bad for hele familien! Bad helkledd i lys marmor.


Baderomsmøbler med innovative oppbevaringsløsninger og diskret innebygd teknikk gjør sitt inntog i framtidens bad.

Se fem trender for badet som vi tipper . Baderomstrendene byr på en åpen, ren og naturlig følelse. Store fliser, marmor og naturnære toner står sterkt i trendbildet når det gjelder baderom. Vi ser også en utstrakt bruk av flis brukt som kontraster. Baderommet er ikke like utsatt for hyppige trendskifter som andre rom, noe.


I vår nye spalte trendbarometer ser vi nærmere på noen av årets største . Trenger du litt inspirasjon til hus og hjem? Ulvtorp er dekoratør, stylist og.

Skal vi tro Pernille Kirstine Møller, . Få gode rå inspirasjon og interiørtips til bruk av baderomsfliser, kjøkkenfliser og utendørsfliser. Fliser er et slitesterkt og trygt valg. Kom gjerne innom for å høre med om trender for bad og interiør. Jorunn Tharaldsen, trendekspert i Modena Gruppen. Nyheter baderom SUPEROPPUSSERNE.


VB Bloggen er stedet for tips og rå spennende nyheter og nye trender for alle som trenger litt energi, vann og varme. En ny trend er at stadig flere ønsker farge på servanten på badet. Design har også fått større plass – i vasken. På et mindre baderom i første etasje var situasjonen en annen: De forrige eierne hadde allerede pusset det opp, kort tid før Rasmussen flyttet . Det tar omtrent uker fra du bestemmer deg til å pusse opp eller bygge bad , til prosjektet er i gang og alle valg er tatt. Du blir fortere lei av de fargene du er mye eksponert for i media.


Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, . Inspirasjon til ditt eget bad. Med Dansani får du vakre løsninger til baderommet , skapt ut fra tankene som ligger bak det danske designet – nemlig . Dagny-Thurmann More, ekspert innen farge-og trendforecasting hos Dagny Fargestudio, forteller oss .

Trendy bad skal bidra til avslapning og hygge. Flere trender til inspirasjon: Tenk vintage, optiske geometriske mønstre som gir badet en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg