mandag 10. april 2017

Firkantstål biltema

Shaft journal square pipe Ø mm. VINKELSTÅL S235JR, LIKEBENET. Bare ikke kjøp firkantstål på Bauhaus f. Noen som har peil på hvor jeg kan få tak i noe sånt i Drammensområdet?


De har dog ikke firkantstål.

Hey, skal sveise firkantstål ifra 1. Hva med biltema sitt 140A apparat? Bord sveises i 50x50mm firkantstål - Maskinen. Bladet jeg har brukt på sirkelsaga mi er fra biltema Ø250mm og 60tenner. Min er noe jeg hadde liggende, den er også kjøpt på Biltema. RHS Firkantstål (rustfritt) Takk til Kværner:P 20cm.


Ramma er av 50mm x 50mm og 40mm x 40mm firkantstål med 4mm gods. Brukte hammerlakk fra biltema rustbeskyttels, grunning og lakk i ett .

Bly Rammen til bordet som linkes til er standard firkantstål som ikke koster så veldig. Bly biltema har rørbøyesett, burde vel fungere på rundt stål. Ganske så simpel, laget av noen gamle lyktestolper, firkantstål , litt plater. Ja er det som blir neste nå :) bare vente på lønn så . Hult firkantstål som er sveisa sammen som ei hylle veier mindre enn 2X2 . Damstahl er den førende leverandør af rustfrit stål, plader, rør, stang og fittings.


Kjøpte så stk biltema motorbukker, rotet litt rundt i en stålcontainer og fant noe. Løsningen ble typer firkantstål av forskjellig diameter. We ship internationally on request. Dere ser også at der er boret plass til stangtuber type biltema pr stk.


Lysaker prosjektet…det er høl i firkantstålet derav det var . Kanskje montere inn to par gjennomgående firkantstål som sekantavstivere i tankene. Firkantstålet mellom opplagringsledd og aktuatorfestet blir erstattet med et fjørstål. Bak diff var demontert, bensintank, står på firkant stål rør bak.


Tror det var en fagperson på biltema som sa det. Biltema har bra snøkjettinger til en billig penge.

Du kan høre hos Leif Hübert hva. Det er motstykket jeg trenger firkantstål til. Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg