mandag 7. august 2017

Glassbaldakiner pris

Postnord - kontakt oss for pris. Eleganse over inngangspartiet! Våre produkter er utviklet og testet til det nordiske klima. Sorter visning på: Nyheter. Du kan selv feste entrétak du finner hos oss.


Takene er utført i beste kvalitet og vi tilbyr deg disse til gunstige priser.

Velg butikk for aktuell pris og lagersaldo. Vision, Pult, Saltak (Kontakt selger for pris og informasjon.) Observer at reisverkene ikke kan justeres i dybde eller bredde, da glasstaket . Komplett levering, lettfattelig monteringsanvisning, meget bra pris. Usedvanlig komplett leveranse. Priser etter befaring og oppmåling.


Ta kontakt for gjennomgang av ditt prosjekt! Bygger glasstak kun i Hordaland. Send e-post med info om lengde og bredde . Et glasstak er elegant å se på, og samtidig er glasset vedlikeholdsfritt.

Se hvordan du bygger et glasstak til en overdekket terrasse. Glassbaldakiner Bestilling på mål. Vi har to flotte glassbaldakiner i bredde x dybde meter på lager for rask levering. Pris inkludert gratis levering på.


Noen som har skiftet glasstak i det siste, som kan se på fakturaen hva det koster? EDIT: Gjelder bil med hele taket i glass, ikke panorama . Må tåle snø, og ha fall for avrinning. Mva og montering, samt skisse over hvordan dette blir seende. Stilrent entrétak i slitesterk, UV-beskyttet polykarbonatplast.


Plasten er mørktonet for å håndtere smuss og sollys bedre. Enkelt og stilrent tak over inngangspartiet. Beskytter mot regn og snø. Kan fås i standardmål og spesialstørrelser.


Generell kunde- og forbrukerinformasjon fra Codan Forsikring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg