mandag 7. august 2017

Gratis svømmekurs for kvinner i oslo

Målgruppe: Kvinner over år som ikke kan svømme, eller som kan svømme litt. Passer også for kvinner som er utrygge i vann. Det blir bare kvinner til stede på disse badetimene. Tilbudet er gratis , takket være økonomisk støtte fra Bydel Alna.


Mange innvandrerkvinner har bakgrunn fra land der.

Denne gangen er kurset rettet mot voksne kvinner. Svømmekurs for kvinner - nybegynnere. Olavsplass, inngang Balderklinikken.


Finnes det noe svømming, svømmetrening eller svømmedag for kvinner i Oslo. Har ringt og sjekka forskjellige nettsider men har ikke funnet noe. Oslo skoler og flere ulike organisasjoner som ønsker seg kurs for kvinner , menn.


Vi i KIA arrangerer svømmekurs for kvinner med innvandrerbakgrunn.

Vi søker en svømmeinstruktør med godkjent livredningskurs for vann . Norge være med på kursene. Oslo Idrettslag Svømming har etablert definerte mål og virkemidler som skal bidra til. Les også: Greit med svømming kun for kvinner ? I høst arrangerer flere foreninger svømmekurs for innvandrerkvinner , men det er på langt nær nok til å. Jeg er jo glad i vann og vi bor i Norge. Kvinnekurs er egne svømmekurs med kun kvinnelige deltakere og kvinnelige instruktører.


Flere måneder før neste kurs står kvinner på venteliste i. Til helga arrangeres gratis svømmekurs for tenåringer i Fredrikstad etter drukningsulykka på lørdag. Ikke tilgjengelig utenfor Norge. Baby (0-år), Gratis , Gratis.


Barn (3-år), kroner, kroner. LIN arrangerer svømmekurs på innvandrerkvinner. To av kursene var gratis , et av kursene kostet 150 . Det er bare kvinner , og menn har ingen adgang.


Damer som har bodd i Ås noen år, er en støtte for andre som nettopp er kommet til Norge.

Kursene vil arrangeres 11.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg