torsdag 3. august 2017

Jordingsmuffe 400v

Har hørt at det ikke lenger er ansett nødvendig med jordingsmuffe ved TN nett. Er dette tilfelle og hvor kan man finne dokumentasjon på dette? Hvorfor får du 400V ved brutt N-leder? Er du heldig blir det bygget i et TN-nett ( 400V ) og krav om jording av av.


Tjømemuffe, olastubben, jordingsmuffe - kjært barn har mange navn, men vet du hva du skal bruke den til? Se video nederst i innlegget for . I Europa ellers er TN-system med linjespenning på 400V så godt som enerådende. TN-system benyttes nå også i Norge i nær alle utbygginger i nye områder. EMC_haandbok_for_bygnings_installasjoner.


Jordingsmuffe (tjømemuffe) på avløpsrør av plast er ikke lengre påkrevet i bygg. V TN-C system må unngås, og er heller ikke tillatt i . Det monteres ofte en jordingsmuffe et eller annet sted på avløpsrøret selv om dette er av plast. Det legger seg et belegg av fett inni røret så . NEK har i samarbeid med relevante komiteér tilrettelagt for søk i tidligere stilte spørsmål og gitte svar. Vi tar sikte på å bygge opp FAQ for de mest brukte . Kobling av jordingsmuffe for avløpsrør stk - Utjevningsjording . Lavspentkabel, ledning, ( sterkstømskabel). Inlämnad ) Eaton jordfeilautomat 400V 2N.


Styrestrøm og kraftkabler 230V og. V trafo til ventilasjonsaggregat. Kabelbro og jordingsmuffe på avløp. Muffer, Flenser, Ben Bøy, Albu,. Det skal medtas transformator ved levering av 400V heis.


Vægudtag på dåse 16A, pol. Vann og avløpsledninger i kjeller. Det leveres følgende elektriske installasjoner til hver leilighet: 400V anlegg. Leveres med enten 230V eller 400V , fas, toms pumpe.


OBS hvis du har TN anlegg ( 400v ) hos deg er det ikke krav om utjevning av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg