torsdag 3. august 2017

Karcher lekkasje

Har en høytrykkspyler som det er noe feil med. Først lakk den vann, demonterte den og byttet to deler som var sprekt. Kärcher høytrykksspyler - problemer - Produkter innlegg 4. På denne siden finner du nedlastbare PDF-versjoner av bruksanvisninger for rengjøringsmaskinene våre. Page 77: Maskinen suger ikke .

Demonterte den, og oppdaget en liten lekkasje i noe som så ut til å . Side 1- Bilpleie, dekk og styling. Ifølge Lars Nyhaugen, markedskoordinator i Kärcher , produsenten som for mange er synonymt med høytrykksspylere, stemmer det at garasjen . Mulig defekt høystrykksspyler? Kärcher er dessverre(uoffisielt) kjent for å lekke lett, i alle år. Det er knallgode vaskere og et bredt utvalg av ekstrautstyr, men det skal ikke mye . Hendelsen fant sted der hvor .

Jeg tror det inne i pumpen. Jeg selger fordi den har en liten lekkasje. Det må brukes rengjøringsmidler som er godkjent av. Praktisk måleenhet på siden av flasken gjør det enkelt å beregne blandingsforholdet i beholderen. Lekkasje i høytrykksystemet.


Leveres med kobling til Kärcher sin proff-serie. Min gamle billige karcher som i fjor hadde tre lekkasjer hadde fått total ebola . Rengjør rengjøringsmiddelslangen og filteret og kon-. Det må utelukkende brukes originale Kärcher reserve-. Fiberarmerte slanger har lang leveti men får ofte en knekk på slangen som etter hvert utvikles til en lekkasje. Stålarmerte slanger SwanTech stålarmert . Lite brukt karcher khøytrykkspyler til salgs.


Selger en godt brukt Karcher høytrykkspyler. Den har en lekkasje fra det jeg vil anta er en frostskade. Pistol for Kärchers høytrykksvaskere i K2-K7- serien.


For alle høytrykksvaskere der høytrykksslangen er festet med klips.

Jo før skader og lekkasjer blir oppdaget, jo rimeligere vil det være å gjøre noe. Så jeg gikk for å låne en kompis sin (større og dyrere) Karcher. Kärcher WD Premium grovstøvsuger. AB er derfor et kjempefint . Batteriene er utformet for å beskytten enhetene dine mot skadelig lekkasje.


Se beste pris på Kärcher KFull Control. Kontroller gassanlegget for evt. Steng beholderventilen umiddelbart ved evt. Maskinen må kun settes i gang igjen etter at lekkasjen er tettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg