tirsdag 8. august 2017

Verktøysett vogn

Vognen har fire hjul med kulelager og brems. Når du ønsker å fylle på din verktøykasse finner du et stort utvalg verktøysett hos oss. Finn kvalitetsprodukter fra kjente leverandører som Teng Tools, Fiskars og . Komplett verktøysett for vogn. Med 1verktøy i skuminnlegg Passer til alle Würth .

Dette er den feteste verktøyvogna jeg har sett. Den er en customløsning fra Fosen Tools. Der har de mye bra verktøysett og ferdige . Værktøjsvogn fra Tengtools fyldt med kvalitets værktøj, der dækker de flestes behov. Verktøyvogn, 2deler, GT-PLUS (oransje).


Arbeidsplate i kraftig PVC materiale. Velg butikk for å se prisen i . Rask levering i hele Norge, dagers åpent kjøp og meget .

Bosch GIC 1(uten batteri). Robust verktøyvogn kombinert med 1stk. Det store verktøysettet består blant annet av stk.


Du kan også få komplette vogner fulle av verktøy til de fleste formål til en god pris. OBS: Proffkjedene opererer med priser eks mva. Kraftig konstruksjon med doble vegger som gjør at skuffene fungerer selv om veggene får skader. Enorm verktøyvogn med profesjonelt verktøy – 4deler av ypperste kvalitet! Inneholder stk verktøysett : Tangsett deler Modul.


EVA VERKTØYSETT PMVOGN 425-D. Bli den første til å omtale dette produktet. Vogn med skuffer, hvorav skuff er tom med plass til annet verktøy.


En innholdsrik verktøyløsning med god design for bilmekanikere. Oppbevaringsløsninger for verktøy kan man aldri få nok av. Vi har et stort sortiment innen praktisk verktøyoppbevaring som passer . Vare til av totalt 48.


Bahco verktøyvogn med verktøy (2deler) - Vektøyvogn med skuffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg