torsdag 10. august 2017

Xb kroker vekt

Jeg har fått tips om å bruke såkalte xb - kroker i stedet for å bore hull i. Glem de spinkle krokene du linker til, de tåler ikke mye vekt. Utfordringen her er ikke stor, problemet er bare å velge oppheng i forhold til vekt og størrelse. For litt tyngre bilder finnes det X-kroker med stifter.


Det gjelder bare for deg å velge riktig oppheng i forhold til vekt og. Det er en plastkrok med tre-fire stifter på som du bare banker .

XB - kroker , som er plastkroker med små stålstifter i. Og tåler svart ståltråd litt vekt ? Bruker du to har du veldig god margin. For å få speilet til å henge rett må du måle og vatre nøye når du lager hullene du trer . Bufret IKEA - FIXA, 116-delers bildekroksett, Den fleksible bildekroken har kroker på ulike nivåer, slik at det blir enkelt å justere høyden på et bilde for å matche med. Lette opphengX- krok med eller stifter Til lette og enkle oppheng som bilder, pyntegjenstander etc.


I tillegg finnes X- kroker , gipskroker , gipsplugger, takankere, T-plugger, gummiplugg og Duo-Max. Man velger produkttype utfra tyngden på det . På veggene kommer man langt med stift eller X- krok ,.

En skråstilt stift eller en X- krok er i mange tilfeller alt du. Skal man for eksempel feste et bilde, holder det med en såkalt X- krok , enten med én eller to spikre. Disse krokene holder en vekt på . Bufret hengsler med bakkantbeslag og innfals til dør 0. О Fjern kroker fra gardiner og samle disse i et nett eller en pose.


Kroker stabler, rustfri A utførelse, ø16. Kjøp Koval Sapsan XB -kniv fra Lamnia. Standard i Norge for Sprinter med tillatt totalvekt inntil t. Verktøy holdere og kroker. Meget solid og robust teine.


Løftekroker , Dørvridere, Panikkbeslag (for døråpning). Veieaparater, måleapparater, veieseller. AISI 3løftekroker stk.


Med trendorientert design, kompakte mål og lave vekt er den et godt alternativ til å kjøpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg