torsdag 5. oktober 2017

Frisk duft i hjemmet

Sliter du med vonde lukter forskjellige steder i hjemmet ? Så enkelt blir kjøleskapet både rent og får en frisk duft. Hvis du ønsker at det skal lukte friskt hjemme, så finnes det et enkelt triks. Du trenger en gryte, sitronskiver og urter som avgir duft.


Tipset er derfor å fylle opp hjemmet med planter og blomster.

Hjemmet ditt vil alltid lukte NYDELIG etter at du har sett dette. Enda bedre er det når det alltid dufter helt nydelig i ditt eget hjem, og i denne smarte videoen fra. Da vil støvsugeren spre duften av vanilje rundt i huset.


Du kan også bruke kanel på samme måten, det skal være med på å fjerne uønsket lukt. Frisk opp hjemmet med naturlige dufter. Strever du med å bli kvitt ubehagelige lukter i hjemmet ? Planter som er naturlig aromatiske er til hjelp.

Nogle gange kan man bare savne den vidunderlige rene og friske duft af natur i hjemmet. Heldigvis behøver man ikke at spraye kemikalier . Hvis du gerne vil have en frisk duft i hjemmet , er der et ganske enkelt og særdeles let trick. Det involverer en gryde, citronskriver og hvad ellers . Har lukten av gammelt søppel, mugg eller svette satt seg i hjemmet ? Fortvil ikke, du kan fjerne vond lukt ved hjelp av bakepulver! Blir det ikke litt kvalmende med duftlys- duft i huset hele tiden?


Tips til god lukt i hjemmet ? Jeg har lyst at det skal lukte deilig vanilje eller friskt og rent. Men deilig meg litt duft allikevel :) . Du kan få dejlige, naturlige dufte til hjemmet for naturen byder på et væld af skønne dufte, som du nemt. Læs om forskellige måder at sprede frisk duft i hjemmet.


Savner du den rene og friske luft i hjemmet ? Her har vi samlet seks tips til at sprede den naturlige og rene duft i hjemmet. Slipp frisk vårluften inn i alle rom, sett glade blomster på bordet – og nyt .

En mild dusj fra en av dem på huden din eller i omgivelsene gir deg . Duft har kraft til ¨vekke slle slags følelser. Ikke rart da, at hvordan det lukter hjemme hos deg kan påvirke dagliglivet. CLEAN duftpinner gir en deilig og frisk duft til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg