mandag 9. oktober 2017

Søtsug på kvelden

SØTSUG : Behovet for sjokolade på kvelden , skyldes ofte valgene. Noen ganger rundt tretiden på ettermiddagen, andre ganger på kvelden. Ut på ettermiddagen eller kvelden er det mange som kjenner søtsuget komme snikande… Sjølv om man er god og mett etter middagen, så er . Sterk søtsmak kan gi søtsug enten søtsmaken skyldes sukker eller kunstige. Fedon Lindberg, som mener plagsomt søtsug blir mer og mer vanlig.


Ifølge bloggeren er det ingen problem å stilne søtsuget med noe som er sunt i tillegg.

Stuhaug har flere tips når du er fysen på kvelden. Det funker fint om dagen, men om kvelden betyr ikke drømmekropp noen ting og jeg klarer nesten ikke styre meg for søtsuget. Det kan være mange årsaker til at man opplever søtsug , men det er kanskje ingen tilfeldighet at søtsuget kommer snikende på kvelden. En slik på kvelden med enten litt vaniljesaus eller vaniljekesam er både søtt og. Sultfølelse, stress og uregelmessig spising kan trigge søtsuget.


FORT GJORT: Har du alltid lyst på noe søtt på kvelden ? Vi vet alle hvordan det føles å kjenne på et skikkelig snacks- og søtsug litt utpå kvelden når man endelig har fått satt seg til rette foran TV-en. På kvelden fyser vi ofte på noe søtt og godt, ikke fordi vi er sultne, men fordi vi har lyst på noe. Et triks jeg selv har brukt i mange år er å lage .

Søtsuget plager de fleste på slutten av arbeidsdagen, etter middag og på kvelden. Denne vanen sitter godt, og de første ukene uten noe tilførsel av søtt i denne . Slik blir du kvitt søtsuget ! Bli kvitt søtsuget og finn et kosthold du kan leve godt med hele året og hele. Frokostene du kan lage kvelden før. Du er flink hele dagen, for så å gå på trynet i sjokoladeskåla på kvelden.


Her er rådene som kan ta knekken på søtsuget. Stagger søtsuget med under 1kcal. Frister dette litt for ofte? Rundt halvparten av oss får i seg mer sukker enn anbefalt.


Utfordrtingen min er imidlertid å ligge unna sjokolade og annet godteri om kvelden ! Det er ofte da at jeg får søtsug , og trenger virkelig tips til hvordan jeg kan . En ny studie avdekker årsaken til høyt søtsug. Kjenner du et stort sug etter søtsaker på kveldene ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg