fredag 2. mars 2018

Rottefelle biltema

Legg til i innkjøpslisten. Rottefelle ( Biltema ): En god nummer to. Lett å kvitte seg med dyrene uten å . I forbindelse med bygging av vaskerom i kjelleren hører jeg det romsterer oppe i etasje skille.


Har satt ut en felle med salami, uten hell. SpeedTec - gir fellen en enorm kraft og.

Og er i så fall en rottefelle av denne typen veien å gå? Så grei ut den fella til Biltema , husk bare å dekke den til, dvs at det er bare rotter og . Disse små gnagerne forårsaker store materielle ødeleggelser. De rottefellene tror jeg er i stand til å klippe fingre. Dette innlegget har blitt . Mus er helt sikkert ålreite dyr, men det er få av oss som vil ha dem i boligen.


Så hva gjør du da, når den tradisjonelle musefella ikke gjør jobben . Denne musefellen består av et vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat). Fellen er laget av miljøvennlig, gjenvinnbar plast, og er godkjent av .

Verdenspatentert teknologi . Innlegget er presentert av Victor – en serie med elektroniske mus og rottefeller samt skadedyrjagere. Siden den første fjærbaserte musefellen . Har du fått mus i hus som du gjerne vil bli kvitt? Da er musefellen effektiv, men du må plassere den riktig. Mangler: biltema Museene spiser opp åten? Anonymforum - Skravle - Foreldreforum.


Sånne vanlige feller fra Biltema. Først hadde vi på ostebit, oppspist. Så prøvde vi bacon surret på med sytråd. Det viste seg at det er altfor lett for rottene å lirke bort . Da får du mye for pengene, for den rottefella spaden har jeg sett til rundt 5-6spenn.


Med fellene fra Biltema døde musene raskt og minimalt med søl, med. Fellene har både ligget hver for seg, men det er også blitt testet når det ligger. Click here to find similar products.


Ser ein del snakkar om bruk av rottefelle i innebygd i kasse til fangst av. Derimot er det en del billigfeller fra Europris og Biltema som nok ikke . Latest Best Gngtejp With Vvs Tillbehr With Rttflla Biltema.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg