onsdag 11. juli 2018

Mobilholder til bil test

TEST AV MOBILHOLDERE TIL BIL : Se hvilken av de seks mobilholderne som er best i test. Foto: Bjørn Eirik LoftåsVis mer . Med denne og en app på mobilen trenger du ikke GPS i bilen. UNISYNK Universal mobilholder for bil Bilholdere . Belkin mobilholder for bil - Plasser mobilen din trygt horisontalt eller vertikalt i bilens koppholder med denne holderen fra Belkin. Holderen passer for mobiler .

LES OGSÅ: Test av smart nødlader til mobilen din. Vi festet den på fremkanten av dashbordet i vår bil , slik at vi fikk mobilen så nær ansiktet . Og i sådan en situation kan en mobilholder ikke undværes. Her finder du holdere til tablets, iPads og mobiltelefoner. Sæt holderne i bilen og undgå at tabletten eller mobilen lander på gulvet.


Stort udvalg af elektronik til . Når mobilen skal med i bilen , er Airframe en glimrende løsning. Millioner av nanosugekopper i GripGo Mobilholder holder telefonene din i et sikkert grep mens du kjører!

Magic Mount mobilholdere fra Scosche er et kvalitets produkt, som bare virker! Så har vi i dette indlæg samlet de bedste mobilholder. Man kan selvfølgelig købe en original holder til bilen , men det ville.


Kjøp mobilholder direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente merkevarer til lave priser. Nanogrip - effektiv og smart mobilholder til bilen. Kompakt og praktisk universalholder med magnetfeste.


Det medfølger to tynne metallplater. Den ene festes på baksiden av . I forbindelse med vores storetest af GPS-løsninger til mobilen, sætter vi også fokus på andre GPS-relaterede emner, for eksempel bilholdere. Den som letar efter en hållare till bilen har knappast för lite att välja på. Butikker over hele landet bør du velge gass, elektrisk eller hybridkjøleskap til familieferiene på hytta, i båten eller til campingsomrene? Vi har testet Brodits mobilholder med ekstra-antenne.


Svensk-laget, glatt, diskret og enkel mobilholder til viften. Sammenlign pris på bilholder. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Applus Bilsyn er meget mere end bilsyn, vi tester også biler , sælger . Der medfølger to tynde metalplader, én der fastgøres på bagsiden af . Sådan monterer du smartest mobilen i bilen. Den selvklæbende mobilholder – eller den med sugekoppen – til forruden eller. Bilstøvsugertest : De kan gøre rengøringen nemmere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg