torsdag 17. januar 2019

Mugglukt på badet

Hvert år får tusenvis av norske hjem problemer med fuktskader, muggsopp og hussopp. Nesen din kan være et viktig redskap for tidlig . Post bilde av hvem du syns er verdens mest sexy kvinnelige idrettsutøver. Mugglukt på badet kan ha ulike årsaker.


Oppdager du muggsopp i huset eller på badet bør du fjerne det raskt. Her får du tips om symptomer på mugg, helseskader og hvordan du .

Se også etter fargeforandringer og buling i taket under badet ,. I verste fall kan dette faktisk være et tegn på fuktskader eller muggsopp , og det bør ikke ignoreres. Det kan nemlig gå ut over både helse og . Synlig muggvekst på vaskerom, dårlig avtrekk fra bad og ingen ventiler. FOTO: Mycoteam - Det er flere som har muggsopp , en de som ikke har. Skal man først ha soppvekst noe ste er ikke badet det verste stedet.


Er ikke badet tørt en time etter at du har dusjet, trenger rommet bedre ventilasjon. Hus, hage og oppussing: Hvis springen på kjøkkenet står. Vasken på badet , og i dusjen er det ikke noen lukt.

Husk at bad , kjøkken og kjeller er mest utsatt. Badet til familien Iversen-Holmen er ett av dem. Muggsopp kan gi mange ubehagelige symptomer og være. Det lukter kloakk fra avløpene på badet.


Ikke akkurat drømmen på rommet du skal bruke for å bli ren. Her er tipsene til hvordan du blir kvitt . Retten mener at kjøperen av huset med badet i burde sørget for bedre mugg-dokumentasjon, for under befaringen i baderommet . Du bør vaske badet oftere enn du tror. Her samler det seg mye bakterier, og vond lukt, tette rør og skitne overflater kan gjøre toalettbesøket til en . SOPPSPREDNING: Slik kan muggsopp se ut når den har fått utvikle seg fritt over lengre tid. Fuktskader oppstår vanligst i innredete kjellere, krypkjellere og på bad. Loft er også ofte eksponert for fuktskader.


Det finnes ikke tvil, antallet bygg som er rammet av muggsopp øker. De store fuktproblemene knyttet til bad kom først opp etter at det ble . Sølvkre opptrer først og fremst på bad og andre våtrom der det jevnt er for høy fuktighet. Fakta om muggsopp fra IKTAS. Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen.


Hva er muggsopp , og hvor finner vi den. Vi gir praktiske råd om forebygging og tiltak for å unngå fukt og mugg.

Resultatet kan bli oppblomstring av muggsopp , sier Kolbjørn Mohn Jenssen, daglig leder i. Les også: Slik unngår du mugg og sopp på badet. Har du først fått mugglukt i hus, har det gått for langt. De fleste av oss har muggsopp hjemme, spesielt om vinteren ettersom man da gjerne lufter ut mindre enn resten av året. Man kan ofte se muggsopp på badet i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg