onsdag 9. januar 2019

Benkeplate over vaskemaskin bad

VIDEO: Plassen over vaskemaskiner og tørketromler kan utnyttes mye bedre med en benkeplate. Her viser vi hvordan du lager en elegant ”svevende” . Spesielt på små bad kan dette være en ulempe, fordi det går ut over sårt tiltrengt. Nå kan du flytte vaskemaskin og tørketrommel inn på badet , vi har skap og.


Med en benkeplate gjemmer du lett bort vaskemaskinen og tørketrommelen.

De tenkte å bruke en Ikea- benkeplate som baderomsmøbel, og sette vaskemaskinen til venstre mot veggen, og vasken over der. Bad , våtrom og rørlegger. Det jeg ser for meg er å legge ei benkeplate oppå vaskemaskin og. Vi ser nærmere på fordeler og ulemper med å ha vaskemaskin på badet , og gir.


Et tips, som vi også nevnte over , er å stable maskiner i høyden . Helt inntil glassbyggestenen er en vask nedfelt i benkeplaten. Resultat: En boks med vaskemaskin , tørketrommel og varmtvannsbereder over.

Se de smarte løsningene på dette badet - vaskerommet er skjult i skap og skuffer. Vaskemaskin og tørketrommel er skjult i en vaskesøyle. Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon. Ny varmtvannsbereder ble montert på toppen av benkeplate inne i plassbygget skap. Flere resultater fra forum.


Gode løsninger som innebygd strykebrett, skuff under vaskemaskin og. Har du liten plass er det lurt å bygge i høyden – bruk veggplassen over. Om man skal ha benkeplate over vaskemaskinen og sånt - er det.


Vi har denne over vaskemaskin og tørketrommel (Udden, 99- på Ikea):. Høyskapet inneholder klessjakt fra badet over , og kurver til sortering av vasken. Badet på bildet over , er et eksempel på et spesialtilpasset vaskerom. Jeg ville nok heller plassert maskinene under en benkeplate , og fått tak i . På vaskerommet kan det gjerne være arbeidsbenk over vask og tørk, romslig kum samt praktiske løsninger for skittentøy plass til å henge opp rent tøy som er i. Skap over vaskemaskin og tørketrommel gir bonusplass til mindre rom.


BENKEPLATE i svart granitt med avrunda kant. Nærbilete benkeplate - Kopi.

Det er egentlig en del av badet , men en halvvegg deler av rommet. Har tenkt å få til en slags benkeplate oppå trommel og vaskemaskin. Over benken skal jeg henge opp noen enkle hyller til å ha vaskemiddel og sånt på.


Jeg vurderer heltre benkeplate over vaskemaskinen på badet. Det er kun plass til vaskemaskin , ikke tørketrommel. Overskap over hele benkeplaten gir mye plass til oppbevaring. Benkeplaten skal festes i et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg