tirsdag 10. april 2018

Velkomstdrink med vodka

I denne bowlen har vi tatt utgangspunkt i vodka , likører og forfriskende juicer. Pass på å bruke gode råvarer slik som nypressede juicer av god . En god bolle punsj som velkomstdrink passer perfekt mens man mingler og venter på maten. Noen som har en grei oppskrift?


Jeg pleier bruke baccardi med smak, men denne skal være vanlig vodka i, og helst enkel, men frisk.

Velkomstdrink med vodka innlegg 1. Enkel velkomstdrink innlegg 20. Flere resultater fra forum. Tre forslag til en herlig velkomstdrink.


Så blander jeg det med vodka (eller calvados - sjekk testen vår her!) har i litt appelsinskall. Med shaker: Ha eplesaft og vodka i en shaker og rist godt med masse is og sil den over i glassene. Mange liker en velkomstdrink som er frisk og sterk, så en bombe basert på hvitvin og vodka kan . Syv perfekte velkomstdrinker.

Hell Hpnotiq, vodka og kokoskrem i et høyt glass, og rør godt. Ferske frukter og egen kreativitet. Dette er en enkel og utrolig fin måte å lage velkomstdrink på, og du kan regulere alkoholinnholdet etter eget ønske. Jeg hadde en gang en oppskrift på en velkomstdrink som bl. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Lime juice 1-pressede sitroner 1-flasker bitter lemon (33L) liter . Fordel dem i drinkglass, ha i et par ts sukker og mynteblader. Mos det sammen med en skje eller baksiden av en sleiv. Jeg skal ha fest i slutten av måneden, og skulle gjerne ha hatt tips om en god velkomstdrink som inneholder vodka.


Mimosa er en typisk brunch-cocktail og en fin cocktail å servere som velkomstdrink i et bryllup. Det er en superenkel, klassisk og festlig cocktail . En sprudlende og fargerik velkomstdrink med smak av jul. Server den i glass, eller en stor. Vil du ha bowlen litt sterkere, tilsett dl vodka. Bringebær, lime og prosecco.


En perfekt velkomstdrink med vodka , rosé og danskvand.

Tilby gjestene dine en deilig, forfriskende velkomstdrink i det de kommer inn døren,. Skal du ha party og trenger en velkomstdrink ? Etter en lang periode preget av ferdigblandede drinker, vodka og juice, mener han at det i år er klart for ekte drinker med rom eller tequilla. Oppskrifter for velkomstdrink med vodka.


På myTaste vil du finne oppskrifter for velkomstdrink med vodka samt tusenvis av lignende oppskrifter. Dejlig sommerlig drink med rabarber og vodka i martiniglas .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg