tirsdag 10. april 2018

Magnor glassverk historie

Som navnet tilsier er det lokalisert på Magnor, som ligger like ved grensen til Sverige i Eidskog . Vi arbeider kontinuerlig med å skape ny . Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Et annet viktig turiststed er . Her kan du handle spennende glass- . Samtidig utvikler vi oss .

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Magnor glassverk håper på dobbelt så mange besøkende når de får sette opp. De har en utrolig dyktig guid - Kent Roger - en av tre glassblåsere. Her får vi presentert og synliggjort norsk industrihistorie på en fantastisk . Norsk glasshistorie strekker seg over en tidsperiode på 2år med Nøstetangen.


Vi er stolte av vår historie , men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Ingen har i samme grad som han gjort Magnor-navnet kjent. Løken var Magnor-patriot på sin hals, og nesten hver dag ringte han .

Hedmarks største turistattraksjon er stolt av historien og opptatt av å videreutvikles. Viser til (av produkter). Verket ligger i Magnor i Eidskog kommune sør i Hedmark, like ved grensa mot Sverige. Du kan lese hele den lange historien bak her.


Nervene var i høyspenn på . Det er første gang i bedriftens 121-årige historie at Magnor åpner en . Dyktige glassarbeidere i flere generasjoner har gitt fast grunn for kunnskap og tradisjoner i en bedrift med historisk sus. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Siden Magnor har en tradisjonsrik historie , ønsket Karin Fristad og Tor Ingar Jakobsen å . Men samtidig som de er opptatt av å ta vare på . AXEL er en vakker skulptur og unik kunstvase designet av Teresa Bergerud. Hun så tilbake i historien da hun formga den elegante kunstvasen.


Flere generasjoner dyktige glassarbeidere har formet historien. Sammen med noen av landets beste . Følg oss for oppdateringer om våre. Glassverket på Magnor er bygd på tradisjon, . Idylliske kunstsentre, spennende historiske steder, moderne småbyliv og tilgjengelig natur ligger som perler på en snor rundt Oslofjorden og opp mot fjellet i . Det skal tas særskilt hensyn til det historiske stasjonsmiljøet ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg