fredag 20. april 2018

Sprutsone kjøkken

Bygge og pusse opp kjøkken. De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på kjøkkenenet. Platene monteres enkelt med silikon.


Om du trenger hjelp til å finne produktet som passer best til ditt kjøkken , ta gjerne. Vil du få et stilig kjøkken med enkle grep?

En spenstig sprutsone kan gjøre mer enn du tror. TENK NYTT: På dette kjøkkenet har man kledd veggen med laminat og lagt en glassplate over for å gjøre sprutsonen mer effektiv og . Kemma og Glenn hadde ikke lyst på verken plater eller fliser i sprutsonen over komfyren eller vasken. Derfor gikk de for halvblank kjøkken og bad-maling, og har . Få et splitter nytt kjøkken ved å fornye halvmeteren mellom.


Du tenker kanskje at tapet ikke er et aktuelt alternativ i sprutsonen ? Mellom over- og underskapene på kjøkkenet skjuler det seg uendelig med. Et helt nytt kjøkken er nå endelig på plass i det nye huset vi pusser opp, og jeg lover å dele FØR og ETTER bilder av kjøkkenet veldig snart.

Se vårt sortiment av veggplater og vaskelister til lave priser! Vi har massevis av stiler og farger som kan skjæres til for å passe til kjøkkenet ditt. Skal ha nytt kjøkken og har lyst til å lage noe lignende på veggen som på disse bildene. Jeg er ikke mindre frekk enn at . Det kommer selvfølgelig an på størrelsen på kjøkkenet ditt om du.


Kle gjerne sprutsonen med samme materiale som dørfronter og hyller. Sprutsonen er dekket av lavastein i støvete blå og grå farger, sammen med moderne . Aner ikke hva jeg skal gjøre med sprutsona på kjøkkenet vi skal ha. Helt hvitt kjøkken , mye innredning og lite rom. Kanskje du har en egen idé eller et motiv du ønsker på glasset?


Vi kan gi deg retningslinjene du . Er grunnstammen på kjøkkenet ditt i orden, holder det å bytte fronter og benker. Området skal tåle vannsøl fra kran samt. Du kan også gjøre noe med veggen i sprutsonen.


Hei, Ønsker å bestile herdet klart glass, med montering, til sprutsonen på kjøkkenet. Glassplaten må være 2lang og høy.

Det samme gjelder om du maler sprutsonen over kjøkkenbenken. Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater. Et enkelt og rimelig alternativ til flis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg