onsdag 18. april 2018

Glassplate kjøkken

GLASSPLATE HERDET 50X80CM. Har du meldt deg på våre nyhetsbrev? Millex beskyttelsesplate herdet sort glass 800x400mm buet. Området skal tåle vannsøl fra kran samt.


Om du trenger hjelp til å finne produktet som passer best til ditt kjøkken , ta gjerne kontakt med oss.

Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer . Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk , og anbefaler utelukkende mm herdet glass. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken . Kjøkkenet i bildet over er ett av interiørarkitekt MNIL Bernt A. En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden . Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg.

Det er populært og ser pent ut. Kanskje du har en egen idé eller et motiv du ønsker på glasset? Vi kan gi deg retningslinjene du . Skap din egen stil med glass over kjøkkenbenk. Enkelte farger lagerføres.


Skreddersydd for ditt kjøkken. ISHULT spesialtilpasset veggplate, hvit glass. Farget glass gjør seg godt på kjøkkenet.


Noen vil ha fliser, noen vil ha mur, noen vil ha vegg, alltid noen som vil ha . Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken som det klassiske ettersom vi har en rekke løsninger og glassalternativer . Se vårt store utvalg og tilbud på lister i HTHs nettbutikk. Herdet glass er best, mener eksperten. Geir Merli og kona var lei av fliser, og hadde lyst på noe annet i sprutsonen da de skulle pusse opp kjøkkenet. Vi ville gjerne ha glassplate.


Pryd kjøkkenveggen med glass. Med interiørglass fra Oksidé kan du du sette ditt personlige preg på kjøkkenveggen.

Ikke et helt vanlig kjøkken : Mal en glassplate , eller på veggen og sett en plate i glass eller plexi foran, så får du et helt individuelt uttrykk. Er det noen som har noe erfaring med glassplate på kjøkkenet som har noen tips om materialvalg, maling, fjerning av fliser, tilmåing, montering . Interiørglass, glass over kjøkkenbenk , glassvegg etc. Med glass kan du lage dine egne, skreddersydde løsninger for rekkverk,.


Glass for vegg bak komfyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg