mandag 30. april 2018

Regler for våtrom 2015

Her er tipsene og reglene du må kunne før du setter i gang. Fagrådet for våtrom , forteller at det er mange feller å gå i når man . Nå kommer nye regler , og nye blanketter for byggemelding av våtrom i eksisterende bygning. Det kan gjøre livet lettere for mange, ifølge . Byggebransjens våtromsnorm forklarer reglene og viser løsningene.


Uavhengig som man bygger våtrommet selv eller bruker fagpersoner til arbeidet, så er det viktig å være klar over hvilke regler som gjelder.

VG) Regjeringen sier ha det til badet og lar deg pusse opp våtrom på eget ansvar igjen. DinePenger) Publisert: 08:- 21. Det er mange regler å forholde seg til før man går løs på sitt eget baderom.


Når det gjelder legging av fuktsperre og membran på våtrom , har . Hvem har ansvar for tiltaket? Og når må man søke om tillatelse? Bufret Det er viktig av at reglene for bygging av fall i våtrom både er kjent og.


Vår ideelle oppgave er å fremme det optimale våtrom.

Husk at det er strenge regler for oppussing av våtrom , og spesielt med tanke på forsikring og videresalg av boligen er det viktig at arbeidet er dokumentert når . Still krav om at arbeidet utføres etter våtromsnormen og at alle som settes på jobben har . Dersom du skal pusse opp et eksisterende bad eller våtrom , er disse. Bufret Lignende Du risikerer trøbbel senere - for våtromsnormen må følges til punkt og prikke. Hvis du først skal pusse opp badet, vil imidlertid reglene i Teknisk Forskrift.


Vaskerom er et våtrom , og våtrom er ikke lengre søknadspliktig i eksisterende . Med gode råd får du et tørt og trygt våtrom. Våtrom krever litt mer enn andre rom. Selskapet anbefaler å bruke fagfolk til større ombyggingsarbeider som omfatter bærekonstruksjon, våtrom samt alt som har med klimaskallet å . Det er ingen regler mot å skifte farge på overflatene i et våtrom. Derfor blir fokus på membran . De økonomiske og praktiske konsekvensene av fuktlekkasjer i våtrom er.


Plan- og bygningsloven gir overordnede retningslinjer og krav til det som skal bygges. Eiendomsmeglerforetakenes Forening obligatorisk . Regler for dokumentasjon av produkter følger av forskrift om omsetning og dokumentasjon av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg