torsdag 26. april 2018

Pleksiglass vegg

Se det store online utvalget av Kryssfiner og pleksiglass hos BAUHAUS. Sett opp bærebjelker og bekle vegger og tak med kryssfinérplater. Bruksområder: Butikkreklame, innglassing, innredning, skilt, beskyttelse. Populære som plater mellom kjøkkenbenk og overskap.


Platene kan limes på vegg.

Plexon tilbyr innovative løsninger basert på bearbeidet plexiglass (akryl) og LED- lys teknologi. Materiale Presset styren-akrylnitril (SAN) er en transparent plast med. Obs BYGG er til for forbrukerne.


Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Kan sages, bores og gjenges i. Se vårt sortiment av veggplater og vaskelister til lave priser! Vi har massevis av stiler og farger som kan skjæres til for å passe til kjøkkenet ditt.


For å beskytte vegger mot smuss, fett og vann har vi et variert tilbud innen beskyttelsesplater.

Om du trenger hjelp til å finne . Trykk favorittbildet ditt på pleksiglass – den nye, moderne måten å vise fram favorittbildene sine på. Denne måten å vis fram fotografier på brukes i dag av . Plexiglass gir bildene dine museumskvalitet på veggen ! Fremhev fargene og detaljene i bildet, og gi hjemmet ditt et moderne og stilrent preg. Dette dreier seg i stedet om å feste plexiglass over flisene som beskytter veggen for sprut og søl fra vask og komfyr. Eller andre vegger dekket i . Endelig har vi fått oss en Ukeplan på veggen - og er så fornøyde alle sammen!


Hus, hage og oppussing: Vil dekke til deler av en vegg med plexiglass for å beskytte den mot dyr og unger, men ser ikke helt hva jeg . Skiltene har vi både frostet og klart pleksiglass. Frostet glass vil gi større kontrast mot bakgrunnen enn klart glass, særlig mot mørk vegg anbefaler vi frostet. Fotoknudsen legger dem på materialer som tre- og skumplater. Det koster ikke mye, og resultatet lyser opp en grå vegg. Vinn verktøysett fra DeWalt.


Når skal du slå gresset for siste gang? Glatt og lun vegg i én plate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg