mandag 23. april 2018

Kraftblokk brukt

For dager siden - Lite brukt kraftblokk ,ny forsterket gir. Har blikt brukt til krepsteiner og fjordgarn. Skal drive med havteiner også, da trenger eg haudraulisk . Kraftblokk som har vært brukt til makrellnot.


Pris: Lavest først, Pris: Høyest først, Produktnavn: A til Å, Produktnavn: Å til A . Vi har typer teinehaler i vårt sortiment.

Kompakt og kraftig teinehaler i helt ny . EN HOBBYFISKERS DRØM OG TROFASTE VENN! Er det noen som har brukt 12V kraftblokk her? Dra krepseteiner med kraftblokk innlegg 22. Hydraulikkpumpe til kraftblokk - Alternativ til.


Hvor averterer jeg for å få tak i en rimelig brukt. Flere resultater fra baatplassen. Svært lite brukt bensindrevet kraftblokk for haling av garn, krabbeteiner etc.


Er med slanger og manøverventil.

Følger og med en søyle å henge den opp i. Alle kraftblokk og garnhalere er laget av støpt aluminium, galvanisert stål og. Våre produkter er hovedsakelig brukt i det arktiske hav under ekstreme forhold. PLASTI DIP BRUKT TIL FORNYING AV. Resultatet av utprøving viser at det er god økonomi å bruke dette produktet til som fornying . Northlift LH3er den siste modellen fra Northlift og er beregnet for å trekke enkle teiner i. Benyttes til småfiske med. Fiskerne kan ha brukt kraftblokk til å trekke det opp, med det resultat at båten gikk rundt.


Fulham akter ikke å gjestespille i Premier League. Nå jobber klubben steinhardt for å hente inn nok et angrepsvåpen – som de allerede vet kan . Den eldste typen er snurpenot og ble brukt fra fartøyer kalt snurpere fram til ca. Ringnot og kraftblokk ble introdusert i fiskeflåten på midten av sekstitallet som . Dine personopplysninger vil kun bli brukt av oss til å kontakte deg vedrørende din henvendelse.


De brukte kraftblokk og hadde nesten fått hele nota inn på galgedekket, bare litt av øret hang ute. Mannskapet på ”Nargtind”syntes at de hadde gjort jobben og . Grunnfunksjoner og mest brukte moduler tilpasset Visma-kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg