mandag 16. april 2018

Regulator gassflaske

Defekte og dårlige regulatorer utgjør. REKLAMATIONER PÅ REGULATORER TIL GASS GRILL MV. Sikkerhetskobling mellom gassbeholder og f. For griller og gassvarmere som drives med gass.


Viser at kopplingen er tett. Indikerer hvor mye gass som .

Montering av regulatoren på bobilens gassflaske. Bobil og Campingvogn utstyr og bruk. Det er viktig at gassflaska er koblet riktig til regulatoren. Duocontrol CS vertikal mbar Duocontrol CS vertikal mbar Art.


Ventil gass LF kobling click-on SRG Ventil gass LF kobling click-on SRG . De fleste ulykker med gassgrill og andre gassapparater skjer fordi det lekker ut gass mellom gassflasken og regulatoren. Regulatorsett komplett med regulator , slange og manometer. Se hvordan du skifter gassflaske trygt .

Vi erfarer at mange har problemer med gasstilførsel ved tilkobling av regulator på ny byttet flaske, spesielt på nye Weber griller, og regulatorer med. På bakgrunn av de problemer noen av våre kunder opplever i forbindelse med montering av regulator på gassflaske , vil vi fra Weber Norge belyse problemets . Det aller viktigste er at regulatoren på gassflaska settes nedpå og låses fast. Det er der de fleste ulykkene skjer, sier gassekspert.


Lavtrykksregulator for gassflasker med industrikobling. Det er mange som er skeptisk til gass , og har lite kunnskap om temaet. Mellom gassflaske og regulator kan man ha maks lengde 400mm, . Propan er en brennbar og fargeløs gass som av natur er luktfri.


Kragen på toppen beskytter regulatoren og er god å holde i når du bærer flasken. AGAs regulatorserie GENIE har blitt utformet for en spesifikk gass og skal kun brukes sammen med gassflasker i GENIE-serien. Gasstilkoblingssett til krabbekoker, gassgrill o. Reduksjonsventil, mbar (kPa). Venstregjenget pol-tilkobling for 5-kg gass -flasker.


LEVEL CHECK NIVÅMÅLER GASS. SLANGE 4M MELLOM REGULATOR OG RØR 8MM. En gassflaske består av selve flasken, beskyttelseshetten, gassregulatoren, . Variant, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp.


Slik bytter du gassflaske til grillen.

Justerbart trykk ut fra 0–bar. Kun godkjent for utendørs bruk. Kan brukes på håndbrennere og annet utstyr som krever høyere trykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg