fredag 20. april 2018

Høytrykkspyler 400 bar

Oslo Liftutleie Vi er ekspert på maskinutleie og i våre utleiesenter for maskin på Kjeller, Ulven, Fredrikstad og . Område : Offshore, Eexde IIB TSone. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Maskinene er svært økonomiske, enkle å betjene og med stor innebygd sikkerhet.


CAer en pneumatisk drevet høytrykksspyler , som er egnet til bruk der andre frem-.

Vi høytrykkspyler industribygg, industriområder og fasader. Leveres også i Ex-varianter. Varmtvannsvasker i industri klassen. W serien er montert i helstøpt plastramme med plastdeksel. Den er servicevennlig og har alle patenterte . Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere.


Bygde en spyler på 4bar og liter i minutter, basert på deler fra høytrykk midnorge. At the lance, adjustable from bar to max.

Høytrykkspyleren min har tatt kvelden etter år. Gode rengjøringsresultater oppnås . Her et utvalg av det mest vanlige utstyr: Tilbehør til høytrykkspylere. HT-slange lags, 4bar m. Den kompakte høytrykksspyleren Nilfisk C 110.


X-TRA med 1bars trykk gjør det lettere for deg å holde. Denne varen selges kun på . Superkampanje på 4Volt versjonen. Lekkasjesikring og 4-polt motor gjør denne godt egnet til både. Spray Håndtak Gtil høytrykkspyler.


K Premium Full Control Plus er den største høytrykkspyleren i Kärchers nye. Den yter et maksimalt trykk på 1bar – og det er nok fo. Tre keramiske stempler, lineær messing pumpehode med . Rengjøringseffekt, kW. Strømforsyning, - 4- 50.


Maks trykk vann inn, - 2bar.

Nettbutikk med fokus på høytrykkspylere og verktøy. Tenker å investere i høytrykkspyler , men er usikker på hvilken type og styrke jeg trenger. Blir vel heller i det minste laget:) Har skjølv en Foma 7trur eg den heter med 1bars trykk.


Mens vanntrykket i et hus vanligvis ligger på rundt bar , er det i en gjennomsnittlig høytrykksvasker på ca. Når du skal kjøpe høytrykksspyler , er det flere ting du bør tenke over før du bestemmer deg. Motor opptatt effekt, kW.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg