mandag 16. april 2018

Minirenseanlegg prisliste

August Norge AS er eneimportør av August renseanlegg til Norge. Den unike rensemetoden gir luktfritt renseanlegg. Ser det er mange minirenseanlegg å velge imellom. Er helst ute etter et til en overkommelig pris.


Informasjon om godkjente minirenseanlegg i Norge. Avløp Norge er en bransjeforening for leverandører av minirenseanlegg i Norge, og har per i dag ti .

KLARO - Din spesialist for minirenseanlegg , mobile renseanlegg og separasjonsteknologi. Mini renseanlegg er tingen i dag. Ser på Finn at der er noen renseanlegg som koster 45 . Spar penger med rett avløp.


For å få et korrekt bilde av totalkostnaden for renseanlegg , behøver man foruten pris og installasjon, også regne inn livslengde og . Våre Biovac FDN minirenseanlegg er godkjente av SINTEF. Mens sørumsokningene frykter store utgifter til kloakkrenseanlegg, kommer det godt nytt fra Biovac: Et renseanlegg til halv pris ! SOMMERKAMPANJE PÅ BIOVAC MINIRENSEANLEGG.

Prisen forusetter at vi har mottatt signert kontrakt i løpet av juni, og at vi kan levere anlegget . Luktfri, ingen bevegelige deler, lave driftskostnader, års garanti, gratis befaring. Vi tilbyr minirenseanlegg i alle størrelser fra én til syv boenheter som er både driftssikkert og servicevennlig. Kontakt oss for en bra pakkeløsning! Løsningen kan benyttes både på gråvannsrenseanlegg og minirenseanlegg.


Vi foretar befaring og gir deg et tilbud som . Vi har levert en rekke minirenseanlegg i f. Da er det kanskje en økonomisk løsning å utruste seg med et lite privat renseanlegg. Det spiller ingen rolle om det er avløpsvann fra toalett, vaskemaskin eller . Hyttetorget hjelper deg med korrekt og miljøvennlig håndtering av avløpet fra dusj, vask og toalett på hytta. Samletanker, renseanlegg og cisterner. Kr 35- (per mover m3). Ovennevnte priser er ekskl.


Det kan innkreves et gebyr på kr 57- . Dette kan være tette tanker, slamavskillere og minirenseanlegg. Priser for avløpstjenester finner du i prisliste for kommunale avgifter og gebyrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg