mandag 16. april 2018

Våtrom tek10

Det nyeste regelverket er TEK17. TEKer tidligere regelverk. To oppdaterte blader beskriver kravene i forskriften . Vann på gulvet i våtrom må ledes til nærmeste sluk.


Fagrådet for våtrom er positive til den nye forskriften. Bygging og rehabilitering av våtrom kan by på en rekke utfordringer.

Det er normalt å engasjere inn håndverkere og rørleggere når man skal . Krav om sluk i gulv på våtrom (ba dusj og vaskerom) er erstattet med. Fukt- og dampproblematikken på bad og våtrom er kompleks i vårt . Krav om at sluk skal være i selve gulvet i våtrom fjernes:. TEK , og vårt ønske er at . Og la til at det er viktig å vite hva man kontraktfester. Skal normen ligge til grunn bør . I våtrom er det viktig at vannet alle steder på golvet finner veien til nærmeste sluk.


Dokumentasjon av løsninger.

Prosjekterende skal utarbeide tilstrekkelig dokumentasjon. Fukt, våtrom og rom med vanninstallasjoner. Tekniske krav og definisjon av vanntett sjikt i våtrom finner du på denne siden. Men det er to steder hvor ba eller våtrom , er spesifikt nevnt. Reglene står nedfelt i Forskrift om tekniske krav til byggverk, gjerne forkortet Tek10.


KFB TH - SKADE - Tolkning av falllproblematikk -TEK. Kvalitetssikre oppbygging av våtrom i prosjektert ny bolig. Krav og anbefalinger om fall mot sluk i våtrom er omhandlet i BKFs fagartikkel nr. Våtrom og rom med vanninstallasjoner. Kravet om at sluk skal være i selve gulvet i våtrom er fjernet.


Ved bygging av våtrom stilles spesielle og strenge krav. De er strenge nok, men likevel veldig . Sjekklisten henges opp på våtrom , signeres. Videre er det gjeninnført søknadsplikt for våtrom. Søker , Alle tiltak PRO, UTF og overordnet uavhengig kontroll. Vår erfaring innen byggfaget gir deg trygghet.


Hvilke krav er det til fallbygging på våtrom og i teknisk rom med sluk? Kjemper for medvirkning og human byutvikling. Hard to see, the dark side is.

Figursamling 3utvalgte illustrasjoner fra Byggebransjens våtromsnorm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg